Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

În atenția adolescenților: ateliere pe alese, în luna august la Fundația Calea Victoriei!

În atenția adolescenților: ateliere pe alese, în luna august la Fundația Calea Victoriei!

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
626

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Invităm toți adolescenții cu spirit de inițiativă să aleagă unul dintre atelierele lunii august pregătite special pentru ei la Fundația Calea Victoriei: Vlogging, Machiaj pentru Adolescente, Atelier de Improvizație sau Public Speaker în limba engleză.

Dacă te atrage ideea de a avea propriul tău vlog, te invităm să afli cât mai multe detalii înainte de a-l „lansa la apă”. Vlog like a pro! Atelier de vlogging pentru adolescenţi (14-17 ani) (20-23 august) îți oferă principiile de bază în ceea ce este posibil să reprezinte modul de comunicare al viitorului. Jurnalista Julia Nagy îți va explica cum să faci un cadru perfect, cum să filmezi, pe ce să pui accentul, tehnici de montaj și multe altele.

Atelierul de Machiaj pentru adolescente (14-17 ani) (24 august) este un curs intensiv care îți oferă cunoștințele de bază despre make-up. Scopul este să îți evidențiezi frumusețea naturală a vârstei tale, folosind tendințele momentului, dar fără a crea impresia de ten încărcat sau o maturizare grăbită.

Toată spontaneitatea și energia adolescenței nu pot fi mai bine canalizate decât la Atelierul de improvizaţie pentru adolescenţi (14-17 ani) (27-31 august)! Prin exerciții care pot părea o joacă, la acest atelier te vei dezvolta creativ, căpătând noi abilități în urma „situațiilor” în care vei fi pus. Fiecare rol și fiecare scenă înseamnă o posibilă situație pe care înveți astfel să o gestionezi.

Câteva trucuri despre vorbirea în public nu strică nimanui, iar dacă mai sunt și în altă limbă, câștigul este cu atât mai mare. Exact asta se întâmplă la The (Super)Powers of a Public Speaker – English workshop for teens (14-17 years) (27-31 August) unde afli atât teoretic cât și practic cum să îți organizezi ideile, cum să structurezi un discurs, dar și cum să livrezi un discurs folosind limbajul non-verbal și interacțiunea cu publicul.
DETALII ȘI ÎNSCRIERI LA CONTACT@VICTORIEI.RO.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro