Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

In Da Party

Detalii loc de joaca

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Calea Vitan, nr. 28
Telefon
0791363613
Categorie
Locuri de joaca
Modificat
acum 2 saptamani si 5 zile
Vizualizari
350

Voteaza & Distribuie

Prezentare loc de joaca

In Da Party Bucuresti


Oferim un mediu distractiv și sigur pentru a sărbători diverse evenimente speciale. Spațiul nostru are o varietate de facilități și activități care se potrivesc cu gusturile și interesele copiilor. Indiferent dacă este vorba despre o petrecere de naștere, un banchet sau o altă ocazie specială, avem tot ce este necesar pentru a face ziua ta deosebită. Sala noastră are suficient spațiu pentru a găzdui un grup mare de tineri și este echipată cu muzică, sistem de sunet și lumini pentru a crea o atmosferă animată și distractivă.

Filtre loc de joaca

Facilitati: Animatori, Locatie petreceri copii, Supraveghetori

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro