Bucuresti

În funcție de ce criterii îți alegi clinica dentară? Iată câteva sfaturi utile!

În funcție de ce criterii îți alegi clinica dentară? Iată câteva sfaturi utile!

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Apartine de
AllProWeb Marketing
Vizualizari
645

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Sănătatea orală este un aspect care nu trebuie neglijat la nicio vârstă. Printr-o colaborare de lungă durată, medicii stomatologi și pacienții se ghidează după un obiectiv comun, acela de a preveni și de a trata problemele dentare. Plaza Dent, de exemplu, este una dintre clinicile unde personalul cu experiență se asigură că fiecare pacient beneficiază de tratamente moderne și eficiente. Prin aparatura de ultimă generație și prin serviciile oferite, această clinică dentară este locul potrivit atât pentru persoanele care vor să prevină apariția unor afecțiuni stomatologice, cât și pentru persoanele care vor să trateze probleme dentare în stadii avansate.

Aparatura modernă este criteriul care trebuie să primeze în alegerea unei clinici dentare
La modul general, atunci când o persoană alege o clinică dentară în București, unul dintre criteriile principale după care trebuie să se ghideze este tipul de aparatura din cadrul clinicii, bineînțeles, pe lângă experiența medicilor. În această idee, foarte mulți pacienți aleg Plaza Dent, pentru că în această clinică medicii stomatologi utilizează echipamente moderne și aparatură de ultimă generație.

În suita aparatelor moderne se remarcă laserul dentar LightWalker, care ajută la efectuarea unor proceduri rapide și nedureroase. Spre deosebire de tratamentele convenționale, utilizarea acestui laser asigură o perioadă mai scurtă de vindecare. În același registru se înscrie și Sapphire Plus, lampa xenon cu plasmă, utilizată pentru albirea non-agresivă a dinților. Modul de funcționare al acestui aparat este extrem de eficient, ambele arcade dentare fiind albite simultan în doar 30 de minute. În rândul dispozitivelor moderne utilizate la Plaza Dent trebuie menționat și laserul cu diodă EPIC X, care are funcționalități multiple și permite tratamentul țesutului moale fără intervenția bisturiului.

Clinica dentară se alege în funcție de serviciile oferite
Pentru performanță și pentru posibilitatea de a efectua diverse tratamente stomatologice în cadrul aceleiași clinici, se recomandă alegerea unui loc în care se asigură o diversitate de servicii, de către specialiști din fiecare ramură a stomatologiei. La PlazaDent.ro, de exemplu, orice pacient poate să beneficieze de tratament de implantologie, chirurgie, protetică dentară, detartraj, chirurgie, pedodonție. Exemplele le includ pe cele ce urmează.

  • Unul dintre tratamentele inovatoare din domeniul stomatologiei este implantul dentar într-o zi, care poate fi efectuat la Plaza Dent. Persoanele care au o dantură cu lipsuri pot beneficia de un număr de până la 6 implanturi dentare în mai puțin de 24 de ore. Acest tratament revoluționar se remarcă nu numai prin rapiditate, ci și prin eficiență și vindecare rapidă.
  • De asemenea, un alt serviciu destinat obținerii unui zâmbet remarcabil îl constituie aplicarea fațetelor LUMINEERS de către stomatologi licențiați. Aceste fațete ultrasubțiri nu necesită șlefuirea structurii dentare și se pot îndepărta oricând fără a pune în pericol sănătatea dinților.

În această clinică se oferă servicii stomatologice atât pentru adulți, cât și pentru copii. Plaza Dent este una dintre clinicile care îndeplinește cerințele de modernitate în ceea ce privește aparatura și tratamentele oferite, fiind o alegere mai mult decât potrivită pentru o colaborare pe termen lung. Sănătatea orală a pacienților primează pentru medicii stomatologi din cadrul acestei clinici, care utilizează echipamente și aplică tehnici care să garanteze succesul tratamentului și o eficiență cât mai mare a acestuia, precum și un nivel redus de durere.