Bucuresti

Încălțăminte colorată la rochia de mireasă? Sau clasicul este obligatoriu?

Încălțăminte colorată la rochia de mireasă? Sau clasicul este obligatoriu?

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 4 saptamani si 1 zi
Vizualizari
79

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

O rochie de mireasă este de obicei aleasă o dată în viață. Este adevărat că viața scrie scenarii surprinzătoare, dar sperăm întotdeauna că această dragoste este pentru toată viața. Când ne pregătim pentru ceremonie, în multe aspecte ne bazăm pe ceea ce este clasic, dar este obligatoriu? Accentele îndrăznețe, cum ar fi pantofii colorați, devin din ce în ce mai frecvente.

Sigură pe tine sau modestă?


O mireasă la nunta ei ar trebui să arate fenomenal și nicio altă femeie prezentă la ceremonie nu ar trebui să-i umbrească frumusețea - poți auzi în continuare astfel de opinii și astăzi, iar purtatul unei rochii albe la această ceremonie de către o altă femeie este considerat în continuare un faux pas. În același timp, de la mireasa se așteaptă să fie modestă și blândă. Cu toate acestea, în ce măsură se potrivește această imagine fiecărei dintre noi, știm cel mai bine noi înșine. Dacă cineva în viața de zi cu zi se caracterizează printr-un mare curaj, va dori să se exprime și în cea mai importantă zi din viața sa, chiar și printr-un detaliu atât de mic precum pantofii de damă.

Încălțăminte de damă pentru nuntă - albul clasic sau poate colorate?


Acesta pare a fi un detaliu minor deoarece rochia de mireasă este, de obicei, atât de lungă, încât pantofii sunt practic invizibili. Totuși, din ce în ce mai multe mirese decid să aleagă o rochie mai scurtă sau cu o crăpătură mare, care la rândul său subliniază perfect frumusețea și unicitatea pantofilor de nuntă. Cu siguranță merită să le arăți atunci! Îți poți permite atunci pantofi de nuntă colorați? - Absolut da - atâta timp cât se potrivește stilului tău și altor elemente ale ceremoniei de nuntă. Cu toate acestea, ai grijă să nu obții un efect de piață - pantofii de mireasă pentru femei trebuie să fie eleganți indiferent de culoare.

Încălțăminte de nuntă colorată - în ce culoare?

Există o regulă care îți permite să eviți un efect negativ - dacă rochia de mireasă este extrem de elegantă, cu siguranță va fi mai bine să alegi pantofi albi clasici, dar dacă creația este delicată și subtilă, poți alege pantofi într-o altă culoare surprinzătoare. Ținând cont de acest principiu, mai presus de toate, vei păstra un look moderat, care îți va permite să eviți efectul de exagerare.Pantofii de nunta colorati sunt, de obicei, pastelati sau expresivi, dar totusi în culori atemporale. Deci, poți alege cu încredere un roșu intens, albastru marin, smarald, auriu, precum și fucsia sau galben. Culorile pastelate subtile, sunt albastru, roz pudră, bej și nuanțe de gri argintiu. Vom folosi, fără îndoială, astfel de pantofi și la alte ocazii. Le poți alege adecvat sezonului.

Ce model de încălțăminte colorată pentru nuntă?

Miresele sunt din ce în ce mai îndrăznețe și nu se țin de clasic, așa că tipul de încălțăminte de damă aleasă pentru nuntă este repzrezentat din ce în ce mai des nu doar de tocuri înalte clasice. Se optează, de asemenea, pentru sandale, pantofi pe toc gros, coturne, balerini și chiar adidași. Merită să te concentrezi, în primul rând, pe confort, precum și pe uniformitatea stilistică. Datorită acestui fapt, creația nunții va fi elegantă și subtilă, chiar dacă alegi pantofi de mireasă fucsia sau roșii.