Bucuresti

Ingrijire medicala si cazare pentru batrani in Pantelimon

Detalii

Telefon
0724021090, 0724338881
Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Apartine de
Caminul de batrani Sfintii Sava si Teodosie cel Mare
Vizualizari
547

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Ingrijire medicala si cazare pentru batrani in Pantelimon

Doresti sa pleci in vacanta si nu ai in grija cui lasa persoana varstnica din familie care au probleme medicale? Ai in familie persoane varstnice si nu te descurci cu ingrijirea medicala? Camin de batrani Sfintii Sava si Teodosie cel Mare din Pantelimon (foarte aproape de Bucuresti) vine in ajutorul tau cu servicii de ingrijire medicala, recuperare medicala si cazare pentru perioade de minim 15 zile.

Pachete de 15 si 21 de zile sunt specializate pe diagnostice precum fracturi membre si proteze, fractura col femural, discopatii, sechele post AVC, boala poliartrozica, fractura coloana vertebrala, neuropatie etc.
In cazul pachetelor specializate, tariful este de 225 lei/zi, cu toate serviciile de recuperare si materialele sanitare incluse, cazare si 3 mese zilnic, cu meniu nutritionist.

Spun unii că bătrânii și bolnavii grav nu au nevoie de condiții atât de bune cum oferim noi. Noi spunem că așa merită să-i primim, în căminul nostru, căci alinarea suferinței și durerii vine din detalii. Suntem deosebit de atenți, avem medici specialiști și personal medical profesionist, cu îndelungată experiență în îngrijirea la domiciliu a bolnavilor în faze terminale, de care alte firme se fereau. Noi oferim suflet, nu doar condiții.

Filtre

Tip: Oferte, Tratamente