Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Înscrie-te la un curs de limbi străine și descoperă alte culturi! eCalificat te ajută!

Înscrie-te la un curs de limbi străine și descoperă alte culturi! eCalificat te ajută!

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
319

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Învățarea unei noi limbi necesită timp, dedicare și multă motivație. Totuși, dacă obții rezultate eficiente, satisfacția nu este nici măcar aproape de efortul depus, ci și mai mare. Prin învățarea unei limbi străine te vei putea descurca mai ușor în țara unde se folosește, iar cu una de circulație internațională te vei putea descurca oriunde. Înscrie-te la un curs de limbi străine și descoperă alte culturi!

Urmarea unui astfel de curs nu este doar pentru cei care vor să învețe totul de la, ci și pentru cei care vor să își reîmprospăteze cunoștințele. Pe site-ul ecalificat.ro ai la dispoziție mai multe cursuri pe care le poți urma oricând și de oriunde. Te înscrii cu ușurință, apoi urmezi pașii necesari pentru finalizarea cursului. Poți opta pentru mai multe limbi străine, cât și pentru altfel de cursuri.

În funcție de nivelul cunoscut al limbii respective, poți opta pentru cursuri intensive, pentru cursuri de tip „acasă și la școală” sau „simplu și repede”. Selectează limba pe care dorești să o înveți, iar mai apoi nu mai rămâne decât să începi să înveți. Poți opta pentru cursuri limba germana, italiană, engleză, spaniolă sau franceză. Toate acestea se pot folosi în diferite țări, așadar începe acum cursul dorit!

Ce înveți la cursurile intensive?
Spre exemplu, dacă ai optat pentru un curs intensiv în limba germană, vei învăța gramatica, vei auzi exact cum se pronunță cuvintele și programul este echivalent a 200 de ore de studiu individual. Cursul este structurat pe 30 de minute în fiecare zi, pentru a obține rezultate eficiente în 4 săptămâni. Acesta cuprinde 230 de pagini în care sunt incluse lecții, exerciții și gramatică; un ghid de conversație și dicționar în format de buzunar și 4 CD-uri audio cu înregistrări interpretate de vorbitori nativi. La finalul cursului vei avea gata completarea pașaportului lingvistic și o certificare a competențelor lingvistice.

La toate cursurile se învață lecții de bază, la care toată lumea ar trebui să se descurce. Bineînțeles, acestea sunt explicate pe înțelesul tuturor, astfel încât să fie potrivite atât pentru cei care cunosc limba, cât și pentru cei care nu o cunosc.

Cursuri online în majoritatea domeniilor
La eCalificat vei putea învăța majoritatea domeniilor în care poți face o meserie. Fie că este vorba de domeniul auto, de psihologie, de deșeuri, afaceri, management sau vânzări, în oricare dintre acestea vei putea urma un curs.

eCalificat oferă cursuri individuale, cât și pentru companii. Astfel, dacă îți dorești să înveți ceva extra de ce știi deja sau să îți aprofundezi cunoștințele într-un domeniu, aici poți urma cursul ideal. De asemenea, dacă deții o firmă sau companie și îți dorești rezultate mai bune pentru tine și angajați, poți opta pentru cursurile pentru companii. Tot pe site poți alege și un curs gratuit, pentru a te familiariza cu platforma, cât și cu modul de învățare. Află toate detaliile despre intensificarea cunoștințelor tale și înscrie-te la un curs!

Investește în tine și în echipa ta
eCalificat poate fi un aliat pentru publicul larg. Fie că vorbim la nivel individual de cei care doresc să cunoască mai multe din alte domenii sau să se reprofileze sau cei care au o echipă în subordine a investi în cunoștințe este un mare plus. Așadar faci alegeri înțelepte. Poți de asemenea fideliza echipa, oferind beneficii extrasalariale pentru aceasta, adică astfel de cursuri cum sunt cele disponibile la ecalificat.ro.

Acum este mai ușor să faci asta, având în vedere că un curs poate fi urmat online, există o mai mare flexibilitate a programului de studiu. În plus, prețurile sunt avantajoase. Descoperă mai multă detalii în pagina oficială.

Contact: office@ecalificat.ro

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro