Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Instalație temporară CINEnuCE

Detalii expozitie

Telefon
0721245438
Categorie
Expozitii
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
189

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 7 octombrie 202310:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare expozitie

Instalație temporară CINEnuCE


Sâmbătă, 7 octombrie, între orele 10:00 și 19:00, Fundația Hope and Homes for Children vă așteaptă în Parcul Tineretului, Aleea Fântânilor, pentru a vă prezenta o instalație leagăn, metaforă a relației unice dintre copil și părinte. Instalația este opera arhitectei Federica Sala și a fost oferită fundației pro-bono pentru replicare în România. Arhitecta va fi de asemenea prezentă, sâmbătă, călătorind pentru prima dată în România, din Spania și va exprima, prin intermediul creației ei, credința că toți copiii trebuie să crească în familii, alături de un CINEVA semnificativ pentru ei, și nu în orfelinate.

Toți cei care vor participa la eveniment vor putea face fotografii cu leagănul și se vor bucura de activitățile pregătite pentru copii: atelier de creație organizat de artista Ana Crăciun Lambru, tatuaje temporare, face painting și flash mob. Vizita voastră reprezintă și o modalitate simbolică de a susține cauza Hope and Homes for Children și de a da mai departe mesajul campaniei: un copil are nevoie de CINEVA, nu de ceva.

Filtre expozitie

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro