Bucuresti

Inteligenta Artificiala - beneficii pentru business

Inteligenta Artificiala – beneficii pentru business

Detalii

Telefon
0256476071
Web
https://www.infobest.ro
Social links
Categorie
Prestari servicii
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
279

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Inteligenta artificiala este un instrument folosit din ce in ce mai mult in mediul business. Datorita rapiditatii cu care reuseste sa analizeze date si la formularea recomandarilor predictive, precum si a multor alte beneficia aduse diferitelor domenii, inteligenta artificiala a devenit un instrument essential in domeniul business.

Poate, cel mai popolar AI software development creat se afla chiar in telefonul tau. Vorbim de asistentele virtuale ca Siri, Alexa sau Cortana. Gps-ul din masina, supportul tehnic din chat room-uri, cercetarile de piata si multe alte segmente se folosesc de A.I (inteligenta artificiala) pentru a ne usura munca si viata.

Din ce in ce mai multi manageri au inteles importanta unor astfel de instrumente inteligente in dezvoltarea business-ul lor.
Aceasta tehnologie ne ofera sansa la dezvoltarea unor noi segmente de piata precum medicina, sistem de case inteligente, domeniul auto, arhitectura sau altele. Totodata, inteligenta artificiala ajuta orice antreprenor care doreste sa aduca ceva nous au sa imbunatateasca produsele/serviciile oferite.

Ce beneficii aduce inteligenta artificiala business-ului tau?

In primul rand, trebuie sa sti ca inteligenta artificiala poate sustine trei nevoi imortante ale unei afaceri. De la automatizarea proceselor de business si obtinerea de informatii prin analiza datelor pana la relationarea cu clientii si angajatii.

1. Salvezi timp si bani

O solutie inteligenta poate reduce cum mult cheltuielile si totodata poate salva timp pretios. Un lucru pe care fiecare manager vrea sa il auda.
Inteligenta artificiala sau “roboteii” sunt mult mai eficienti decat oameni din doua motive simple: nu dorm, deci lucreaza 24/24, si nu au nevoie de pauza. Astfel, pot furniza informatii despre anumite evenimente indiferent de momentul zilei sau pot sa raspunda unui client la orice ora din noapte sau zi.

Inteligenta artificiala are capacitatea sa analizeze date mult mai repede, si intr-un volum mult mai mare, fata de un simplu angajat.
Toate aceste aspect se traduc simplu: economie de timp si bani.

2. Bussiness insights

“Informatia este cheia.” Datele si statisticile sunt o resursa importanta pentru orice afacere dar si o resursa de nepretuit a economiei digitale. Un volum mare de date poate sa fie inutil daca nu ai o solutie inteligenta care sa te ajute. Inteligenta artificiala poate procesa miliarde de date intr-un timp extrem de scurt. Totodata, poate sa faca predictii exacte pe baza istoricelor.

In domeniul bancar, spre exemplu, inteligenta artificiala poate prezice fluctuatiile valutare ale preturilor din burse.

Intr-o piata extrem de competitiva, solutii bazate pe custom-made software development, inteligenta artificiala, IoT sau Big Data, ajuta la crearea unei experiente excelente pentru clienti, contribuie la cresterea loialitatii acestora si stimuleaza vanzarile.