Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

INTERVENTII COGNITIV-COMPORTAMENTALE. APLICATII IN TERAPIA DE CUPLU SI A FAMILIEI

Detalii curs

Categorie
Cursuri sanatate / frumusete
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Vizualizari
995

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania in colaborare cu CLINICA AQUAMARIN din Bucuresti organizeaza cursul acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania cu 20 credite de formare continua:

INTERVENTII COGNITIV-COMPORTAMENTALE. APLICATII IN TERAPIA DE CUPLU SI A FAMILIEI

Cursul prezinta fundamentele stiintifice ale terapiei cognitiv-comportamentale ce se adreseaza cuplului si familiei precum si principalele metode de evaluare si interventie. Abordarea problemelor de cuplu si familie presupune tehnici de evaluare si interventie particulare, intr-o anumita masura diferite de cele utilizate in cazul terapiei individuale, dupa cum este necesara si o construirea atenta a relatiei terapeutice atat in ceea ce priveste cuplul sau familia ca intreg cat si indivizii luati separat.

Cursul va aborda asadar o serie de tehnici cognitiv-comportamentale specifice adaptate terapiei de cuplu si familie, tehnici de negociere si mediere a situatiilor de criza si, de asemenea, strategii pentru abordarea problemelor de dinamica sexuala.

Alaturi de psihologi pot participa studenti si alti specialisti, insa fara a primi credite.

Taxa: 600 lei.

Inscrieri si informatii la: 021 326 52 90, 0724 222 522, 0745 633 474. contact@aquamarin.ro

www.aquamarin.ro
Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro