Bucuresti

Intimitatea in timpul masajului

Intimitatea in timpul masajului

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
816

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Intimitatea un cuvant cheie in timpul masajului si dupa masaj. In arta atingerii, implicarea cu alta fiinta umana este profunda si cu multe semnificatii. Putem vorbi despre 2 tipuri de intimitati: de o intimitate personala si de o intimitate corporala.

Intimitatea personala se refera la confidentialitate. Tot ceea ce se discuta in timpul masajului, ramane doar intre cei doi. Pentru unele persoane masajul erotic sau tantric este un bun prilej de eliberare emotionala, o eliberare de problemele zilnice, de stres. In acest caz maseuza este un bun ascultator si confident. Iar intimitatea clientului este pusa la incercare iar maseuza are dreptul de a pastra confidentialitatea discutiei.

Intimitatea corporala este o mare raspundere pentru maseuza. A avea la dispozitia ta “la mainile tale” un intreg trup si a sti cum sa faci sa vibreze in mainile tale depinde de priceperea maseuzei. Ea detine “cheia” spre un masaj reusit.

Pana aici s-a vorbit de intimitatea clientului dar sa stiti ca exista si o intimidate a masoterapeutului. Este important ca si cel ce practica masajul sa se simta confortabil si protejat in timpul si dupa sedinta de masaj. Tot acest cumul de factori vor duce la un masaj relaxant si reconfortant atat pentru receptor cat si pentru donor.