Bucuresti

Iron Maiden si Anthrax canta la Bucuresti

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 11 luni
Vizualizari
844

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 24 iulie 2013 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Iron Maiden si Anthrax canta la Bucuresti


East European Events, Marcel Avram si D&D East Entertainment ureaza bun venit legendarei trupe IRON MAIDEN in Romania. Pe 24 iulie trupa va sustine un concert in aer liber in locatia magnifica a Pietei Constitutiei. Invitati speciali pentru acest eveniment unic vor fi cei 4 mari maestri ai trupei thrash Anthrax, care vor avea ajutorul nepretuit al celor de la Voodoo Six.


Turneul MAIDEN ENGLAND marcheaza al treilea capitol din istoria Iron Maiden, o calatorie care a inceput in 2004 cu DVD-ul "The Early Days" si ulterior, in 2005, cu turneul "Early Days". Partea a doua a urmat in 2008, cu DVD-ul "Live After Death" si cu imbarcarea trupei in noul turneu care a daramat frontierele "Somewhere Back In Time World Tour 2008/9", turneu in care au concertat in fata a peste doua milioane de fani din aproape 40 de tari, zburand intre show-uri pe cinci continente cu aparatul lor personalizat Boeing 757, denumit " Ed Force One", pilotat de vocalistul trupei Bruce Dickinson, avion acoperit in intregime cu imaginea DVD-ului "Flight 666".Actualul turneu MAIDEN ENGLAND va reproduce spectacolul de scena din turneul care a avut loc in 1988 "Seventh Son" si in care trupa va interpreta multe piese din cadrul legendarului turneu, precum si din concertul video VHS din 1989 intitulat "Maiden England", care imprumuta numele acestui turneu si care va fi lansat in premiera pe DVD in data de 23 martie 2013.


Mai multe informatii despre eveniment pe www.eventim.ro/ro/bilete/iron-maiden-bucuresti-piata-constitutiei-308505/event.html.