Bucuresti

JOBfest 2008

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 2 ani si 5 luni
Vizualizari
2420

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 6 noiembrie 2008 - Vineri 7 noiembrie 2008 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Perform HR organizeaza a patra editie a JOBfest 2008, targ de locuri de munca si consiliere pentru tinerii profesionisti, in perioada 6-7 Noiembrie 2008, la Cercul Militar.

La JOBfest 2008, editia de toamna, vor participa peste 50 de companii. Acestea vor sustine in cadrul evenimentului mini-interviuri cu vizitatorii si le vor prezenta acestora oportunitatile de cariera oferite. In acelasi timp, la editia online a JOBfest, care se va desfasura pe portalul de cariera www.JOBfest.ro 200 de angajatori isi vor promova cele peste 1.000 de pozitii deschise.

JOBfest va beneficia de o promovare intensa in mass-media: spot difuzat pe cele mai populare televiziuni din Romania, parteneriate cu unele dintre cele mai vizitate site-uri, aparitia in ziare si reviste partenere de mare tiraj, precum si spoturi de promovare pe posturile de radio. Dupa ce in primavara JOBfest a fost primul targ de cariera promovat printr-un spot TV, editia de toamna aduce promovarea targurilor de locuri de munca la un alt nivel. "Incercam sa ne promovam evenimentele din ce in ce mai intens. Promovarea bine calibrata a JOBfest-ului este nu numai un mijloc de a ne asigura un numar tot mai mare de vizitatori eveniment, ci si crearea de employer branding pentru companiile participante la targ. Companiile merita cei mai buni candidati, de aceea ne propunem ca promovarea evenimentelor noastre sa atinga un public cat mai larg si cat mai variat.", a declarat directorul JOBfest, Mihai MANOLE.

JOBfest 2008, editia de toamna va folosi platforma online MOJOB, aplicata pe site-ul www.jobfest.ro. Aceasta ofera companiilor participante multiple posibilitati de recrutare si promovare, precum si publicarea automata a anunturilor de angajare de pe portalul evenimentului, in mod concomitent si cu celelalte site-uri din reteaua MOJOB. In acelasi timp, MOJOB este primul site de joburi din Romania care foloseste formatul de CV recunoscut in toate tarile din Uniunea Europeana: CV Europass.