Bucuresti

Joy Club

Joy Club

Detalii loc de joaca

Adresa
Bucuresti, Strada Vasile Lascar, nr. 171
Telefon
0722722790
Web
https://enjoyparty.ro
Social links
Categorie
Locuri de joaca
Modificat
acum 9 luni si 6 zile
Vizualizari
1936

Voteaza & Distribuie

Prezentare loc de joaca

Joy Club Bucuresti

Super petreceri pentru copii, organizeaza in locatia proprie cele mai incredibile banchete si serbari pentru copiii scolari. Petrecerile sunt potrivite atat pentru copiii din clasa a I-a sau a IV-a cat si pentru cei de clasa a VIII-a, datorita dotarilor clubului si programelor special concepute: Bubble Banchet, Magic Banchet, Dancing Banchet, Science Banchet, Drums Banchet si multe altele. Pachetele sunt concepute astfel incat sa poata satisface orice pretentii si sa corespunda oricarui buget.

Copiii se vor putea cu adevarat bucura de sfarsitul de an scolar deoarece vor avea acolo Xbox, Wii, airhockey, fusball sau biliard.Un party trainer prezent pe toata durata banchetului se va asigura ca distractia sa fie cu adevarat maxima. Vor avea loc tot felul de jocuri si concursuri precum si sesiuni antrenante de karaoke la care de obicei participa si parintii sau cadrele didactice.

Scena special amenajata, sistemul audio sau dotarile video sunt tocmai potrivite pentru organizarea delicioaselor scenete sau a emotionantelor festivitati de premiere si inmanare a diplomelor si medaliilor. Pentru intregirea atmosferei de petrecere, clubul detine instalatii de lumini disco, masina de fum si alte dotari. Evenimentul va fi unul memorabil si datorita multitudinii de surprize pregatite de catre Joy Club, intre care amintim numai: uimitorul spectacol de baloane de sapun, incredibile numere de magie si iluzionism, experimente stiintifice haioase, demonstratii de streetdance ori dans sportiv, numere de circ, momente antrenante de batut la tobe, ori plimbari cu limuzina. Oferta de banchete si serbari scolare este foarte diversa si este conceputa pentru a satisface toate pretentiile.Joy Club are pregatite si multe oferte speciale si astfel vor putea avea parte de super distractie si cei cu bugete mai reduse.

Joy Club Bucuresti este un club de organizari petreceri pentru copii si tineri cu varste intre 7 și 18 ani, care dispune de dotari moderne de entertainment, precum: console de jocuri Wii și Xbox Kinect, airhockey, fusball și multe altele. Joy Club creaza aniversari cu adevarat speciale si datorita ofertei extrem de diverse: street dance party, magician, karaoke party, show tobe, fun science, bubble show, petreceri tematice si multe altele. De asemenea, aici se organizeaza periodic diverse ateliere si workshop-uri pentru copii.

Orar loc de joaca

Luni: 12:00 - 16:00
Marti - Vineri: 16:00 - 20:00
Sambata - Duminica: 12:00 - 22:00

Filtre loc de joaca

Facilitati: Jocuri, Jucarii, Loc de joaca, Locatie petreceri copii, Supraveghetori
Program extra: Sambata, Duminica