Bucuresti

Kamo Auto

Kamo Auto

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Preciziei, nr. 6 M
Telefon
0752261217
Web
https://www.kamoauto.ro
Social links
Categorie
Inchirieri masini / Rent a car
Modificat
acum 3 saptamani si 5 zile
Vizualizari
588

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Kamo Auto Bucuresti

Kamoauto are o experienta de peste 7 ani in domeniul inchirierilor auto, devenind una dintre cele mai de incredere fime de rent a car care ofera astfel de servicii pe piata romana. Parcul auto Kamoauto in care va invitam pentru a va alege modelul dorit de masina cuprinde peste 10 modele de masini, in special din gama Dacia. In contractul pentru serviciile de inchirieri auto intra nu doar taxa propriu-zisa de inchiriere ci si intretinerea acesteia de catre firma si asigurarea suportului tehnic pe toata durata in care masina se afla in posesia clientului. Compania de inchirieri de masini Kamo Auto Expert SRL a fost infiintata in anul 2007 si are sediul in Bucuresti.

Eforturile noastre se indreapta in sprijilul clientului printr-un raport calitate pret cat mai bun cu putinta. Politica firmei noastre de rent a car este: clientul inchiriaza masini ieftin, iar noi ii dam clientului nostru ceea ce cere. Ideea noastra de rent a car se bazeaza pe o strategie win-win: clientul este multumit, iar noi suntem fericiti ca i-am putut fi de ajutor. Dar cu toate acestea clientii nostri nu trebuie sa considere ca vor beneficia de mai putin pentru ca platesc mai putin.

In concluzie, Kamo Auto inseamna servicii de calitate si preturi corecte. Daca v-am convins si doriti sa apelati la serviciile noastre, sunati-ne acum.