Bucuresti

Keyword Eye - Cum sa folosesti un tool seo in folosul tau?

Keyword Eye - Cum sa folosesti un tool seo in folosul tau?

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 3 ani si 5 luni
Apartine de
Web Media Marketing
Vizualizari
1434

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

De curand am achizitionat unelte SEO cumparate in grup pentru ca am prins cel mai bun pret posibil. A fost cu adevarat o oportunitate sa cumpar un pachet complet de tool-uri pe care sa le folosesc pe site-ul meu. In plus, m-am grabit cu achizitionarea pachetului mentionat anterior pentru faptul ca pretul creste in functie ce locurile se ocupa iar abonamentul platit este pe viata la acelasi pret

Acum sa vorbim despre Keyword Eye si despre avantajele oferite.

Exista un tab special pentru vizualizari. Aceasta sectiune prezinta o diagrama grafica care arata cata parte a pietei ocupa fiecare termen. In cuvintele cheie originale, fiecare sectiune a diagramei a avut un procentaj etichetat pe el, insa datele acestea nu mai exista. Chiar si atunci cand plasati cursorul peste o sectiune a graficului puteti vedea numai cuvantul cheie si nu procentul. In mod ideal, acestea ar trebui sa arate atat cuvantul cheie, cat si procentajul, deoarece va ajuta sa vizualizati datele mai bine.

Aceste probleme nu sunt distrugatoare, si ar fi minunate pentru viitor. Intre timp, cel mai mare plus pentru tine este vizualizarea in retea. Ceea ce poate parea o alegere ciudata pentru un instrument vizual, vizualizarea retelei prezinta datele cuvintelor cheie intr-un format mai prietenos Google.

Puteti vedea o lista in tabel cu cuvintele cheie afisate, intr-un mod similar cu modul in care apar pe Google. Lipseste bitul ciudat de date (cum ar fi sumele licitate CPC medii), dar este o caracteristica la indemana prin faptul ca acum puteti comuta cu usurinta intre vizualizarea grafica si text.

Vizualizare in grila

Pe masura ce vizualizati elementele din vizualizarea in retea, ele pot fi evidentiate si mutate in cuvintele cheie selectate. De asemenea, puteti exporta un CSV al datelor, puteti redimensiona coloanele si puteti sorta aceste coloane.

Folosind atat elemente vizuale, cat si vizualizari ale retelei ofera un amestec frumos de strategii in luarea deciziilor cu privire la cuvintele cheie selectate. Abilitatea de a adauga din mai multe cautari si de a crea o singura lista puternica este punctul cheie de vanzare al acestui instrument care costa doar 4 lire sterline pe luna.

Exista cu siguranta o multime de instrumente care costa de zece ori mai mult decat cele care ofera mai putina valoare, dar cel mai puternic punct de vedere al cuvintelor cheie pentru ochi este acela ca nu se limiteaza la promisiunea de a ajuta la cercetarea cuvintelor cheie. Gasind rapid cuvintele cheie, si construirea unei liste se pare a fi cel mai bun mod prin care sa determini o strategie de promovare, si un instrument care te ajuta sa faci asta merita cu siguranta toti banii.

Atunci cand cumperi astfel de solutii la pachet esti mult mai mult in avantaj pentru ca vei avea o gama vasta si varianta de instrumente care te vor ajuta sa iti optimizezi site-ul la cel mai inalt nivel. Nu este greu sa folosesti tool-urile si daca ai o afacere in domeniu recomandarea noastra este sa incerci sa le inveti pe toate pentru ca fiecare tool te ajuta sa faci cate ceva.