Bucuresti

La birou cu rucsacul în spate? Cum se aleg cele mai bune rucsacuri?

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 3 saptamani si 1 zi
Vizualizari
42

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Că sunt confortabile și foarte ușoare este clar, dar sunt rucsacurile accesoriul potrivit pentru a fi purtat la birou? Arată o femeie care poartă în spate un rucsac la fel de profesionist ca una care poartă o geantă de mână office? Sau va arăta ca un școlar care se pregătește să intre la cursuri?

Bineînțeles că se poate purta un rucsac la birou dacă acesta este adaptat ținutei și dacă se au în vedere câteva criterii de alegere a rucsacului perfect.

Reguli pentru a alege corect rucsacuri de damă


Prima regulă pentru a cumpăra rucsacuri de damă este pe cât de simplă, pe atât de evidentă: fără carabiniere. Este vorba de traversarea unui oraș, nu a unui munte, deci rucsacul ales trebuie să aibă un design simplist și să fie în același timp eficient.

De preferat să se evite culorile strălucitoare, imprimeurile și modelele, iar materialul din care este realizat rucsacul să nu fie nailon sau orice altceva care are curele sau catarame suplimentare. În schimb, poate fi ales un rucsac din pânză sau din piele, cu un aspect lustruit și cu unul sau două buzunare exterioare, fără suporturi pentru sticlele de apă.

Deși rucsacurile sunt potrivite pentru utilizarea zilnică la serviciu, este recomandat ca acestea să nu fie purtate totuși atunci când este vorba despre o întâlnire importantă de afaceri sau despre un interviu. În astfel de cazuri este indicat să se rămână la variantele tradiționale, gențile de mână.

Alte aspecte la care sunt atente femeile atunci când cumpără rucsacuri de damă
- Culoarea rucsacului;
- Forma rucsacului;
- Dimensiunea pe care rucsacul o are;
- Ușurința de utilizare și accesul la cele mai importante obiecte stocate;
- Buzunarele exterioare.

Sunt mai bune rucsacurile decât gențile de mână?

În timp ce gențile de umăr sunt extrem de utile pentru faptul de a fi spațioase, transportul unui astfel de accesoriu, mai ales pentru perioade mai mari de timp, poate incomoda și poate fi în detrimentul mersului natural. Mersul natural este modul în care brațele și picioarele se leagănă în timpul mersului și este imperativ pentru echilibrul general al corpului. Când este purtată o geantă de umăr, aceasta pune greutate suplimentară pe unul dintre umeri, ceea ce face ca celălalt braț să lucreze mai mult pentru a compensa greutatea purtată. Acest lucru poate duce la pierderea echilibrului și poate provoca dureri de spate și mușchi.

Dacă există tendința de purta geanta pe același braț de fiecare dată, acest lucru poate determina creșterea masei musculare a brațului respectiv, în timp ce celălalt rămâne același, provocând un dezechilibru suplimentar. De asemenea, o geantă de umăr purtată zilnic la birou poate duce la apariția unor simptome precum: dureri de spate, contracții musculare, scăderea curbei gâtului din cauza presiunii exercitate pe un umăr, dureri de gât, dureri de cap. Greu de crezut, dar purtarea inadecvată a unei genți poate duce la apariția acestor probleme medicale, pe când folosirea unui rucsac este soluția ideală pentru a transporta diversele obiecte de care este nevoie în activitatea zilnică la birou și nu numai.

Rucsacurile distribuie greutatea purtată în mod uniform pe spate, în loc să fie concentrată pe o parte, menținând mersul natural al corpului și menținând un tonus muscular echilibrat. Da, există și în acest caz riscuri, mai ales atunci când este vorba despre purtarea unui rucsac cu o greutate prea mare, deoarece acesta poate forța coloana vertebrală și poate da dureri de spate.

Autor