Bucuresti

La ce cheltuieli NU ar trebui să renunțe bucureștenii în perioada crizei cauzate de coronavirus?

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 3 zile
Apartine de
SEO Cupcake
Vizualizari
208

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Având în vedere că noul coronavirus a cauzat o schimbare majoră în dinamica economică la nivel modial, tot mai multe persoane tind să fie mai atente la modul în care își administrează resursele financiare. Această inițiativă este una lăudabilă, deoarece astfel bucureștenii vor fi mai pregătiți să facă față unei perioade în care vor câștiga mai puțin. Cu toate acestea, există câteva cheltuieli la care nu ar trebui să renunți. Iată care sunt acestea:

Ce trebuie să îți cumperi chiar dacă treci printr-o criză financiară?

1. Piese sau reparații auto
Mijlocul de transport personal pe care îl folosești trebuie să aibă o stare tehnică impecabilă înainte de a porni cu el la drum. Acest lucru este important atât pentru protecția ta în trafic, cât și pentru ocrotirea celorlalți. De aceea este esențial să nu amâni cheltuielile necesare pentru întreținerea autoturismului. Printre acestea s-ar putea număra achiziționarea unor noi cauciucuri. Partea bună este că nici măcar nu va trebui să faci multe drumuri pentru a le obține, deoarece acum găsești anvelope ieftine online, care vor fi livrate oriunde dorești.

2. Tratamente medicale necesare
Sănătatea este pe primul loc, chiar și atunci când vrei să ai grijă de bani. Nu uita că rolul acestor resurse este acela de a-ți da posibilitatea să te bucuri de o viață plăcută. Investiția în starea ta de bine trebuie să fie cea mai importantă.

Oamenii au tendința de a se neglija în situații de criză. Acest comportament însă, duce la complicații, până în punctul în care va fi nevoie de o sumă mult mai mare pentru a rezolva o problemă. Este posibil chiar ca aceasta să nu va mai poată fi deloc soluționată. Acest principiu se aplică mai ales în cazul afecțiunilor dentare, parte care este, de cele mai multe ori, este cea mai neglijată. Așadar, continuă să faci economii, dar fără a ignora problemele de sănătate.

3. Asigurări
Situația actuală dovedește clar că nu știi niciodată ce obstacole îți pot da total viața peste cap. Accidentele, dezastrele naturale sau furturile te pot lăsa brusc fără bunuri sau cu responsabilitatea de a da sume de bani de care nu dispui la momentul respectiv. A investi în asigurări de sănătate, pentru casă sau mașină, este mereu o idee bună, chiar dacă trebuie să ai grijă de bani în rest.

EXTRA! - La ce cheltuieli să renunți?

Practic, este bine să renunți la orice cheltuială care nu este puternic justificată. Aici intră, spre exemplu, abonamentele la sala de sport, la servicii de televiziune sau alte platforme de divertisment. Poți face mișcare afară, iar internetul este plin de opțiuni de materiale video calitative, disponibile în mod gratuit.

De asemenea, este indicat să amâni renovările ce nu sunt absolut necesare, dacă nu le-ai început deja. Același lucru se poate spune și despre vacanța pe care ai plănuit-o în străinătate. Nu trebuie să renunți cu totul la ideea de concediu, dar alege o variantă care să presupună mai puține cheltuieli.

Ține cont de aceste informații și vei fi pregătit să faci față cu succes unei perioade de criză financiară, fără însă a renunța la lucrurile pe care trebuie neapărat să le cumperi!

Sursa foto: shutterstock.com, pexels.com