Bucuresti

La ce să fii atent atunci când apelezi la o firmă de tractări auto

La ce să fii atent atunci când apelezi la o firmă de tractări auto

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
265

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Atunci când mașina se confruntă cu defecțiuni, mulți șoferi se simt depășiți, pe bună dreptate. Chiar dacă unii dintre ei cunosc destul de multe detalii legate de mecanica autoturismului, uneori este imposibil – și nici nu este recomandat -să se apuce de reparații în mijlocul drumului. Cea mai înțeleaptă decizie este să se contacteze o firmă de tractare auto locală. O astfel de companie, activând în principal în București și județul Ilfov, este VreauTractari.ro

Societățile de acest gen asigură transportul mașinii la locația dorită de solicitant, fie că este vorba despre domiciliul /sediul clientului sau despre un service auto. Pe piața de profil activează mai multe firme cu acest obiect de activitate, dar asta nu presupune că astfel de servicii e bine să fie alese la întâmplare. Prin urmare, este important ca solicitanții să fie atenți la câteva aspecte atunci când apelează la un astfel de ajutor. Este bine să "ne facem lecțiile" din timp și să avem în telefon datele de contact ale unei astfel de companii de încredere.

Reputația firmei de tractări auto

Firmele serioase se cunosc dintr-o mie, mai ales pe internet, unde experiențele clienților sunt împărtășite fără opreliști. Așa că un prim pas important este acela al verificării firmei respective din punct de vedere al seriozității: Cum își tratează clienții? Cât de prompți sunt angajații? Ce experiențe au avut clienții anteriori? Sunt doar câtevadintre întrebările care își vor afla răspuns printr-o simplă căutare pe Google sau pe pagina de Facebook a companiei respective.

Prețurile serviciilor de tractare

Prețurile reprezintă un criteriu foarte important pentru mulți oameni atunci când își aleg anumite produse și servicii. Pentru că accidentele nu vin niciodată cu programare și pentru că defecțiunile sunt de cele mai multe ori neprevăzute, aceste situații nefericite îi pot prinde pe oameni într-o perioadă grea din punct de vedere al banilor. Din acest motiv, ei au nevoie de o firmă care să le ofere servicii de calitate la prețuri accesibile. Așadar, pentru a alege o firmă de tractări, atât în București sau Ilfov cât și în restul țării, un criteriu foarte important este cel al costurilor. Acestea pot fi aflate atât de pe site-ul companiei, cât și sunând la numărul de telefon afișat.

Rapiditatea și promptitudinea intervențiilor

Găsirea unei firme la înălțimea așteptărilor poate fi destul de dificilă, de aceea sfatul specialiștilor din domeniul auto este să se caute o astfel de companie înainte de a avea efectiv nevoie de serviciile ei. O companie având un număr mai mare de autospeciale și angajați teoretic ar trebui să poată oferi servicii mai prompte decât o companie cu 1...2 mașini de tractare, care în momentul când aveți nevoie s-ar putea să fie la alt client. Chiar dacă autovehiculul nu dă semne că ar putea avea probleme, conducătorii auto trebuie să se informeze din timp despre acest tip de servicii și să-și salveze în telefon numărul unei societăți care se ridică la standardele sale. Apelând la nevoie compania, există astfel siguranța că angajații acesteia vor interveni rapid și vor rezolva problema tractării.

Program de lucru non-stop

O companie de tractări auto care se respectă și care își respectă și clienții va avea întotdeauna grijă să le vină în ajutor, de aceea se recomandă alegerea uneia care oferă asistență non-stop. La astfel de societăți, dispeceratele sunt pregătite să primească apelurile persoanelor care au nevoie de ajutor indiferent dacă este zi sau noapte, non-stop, 24/7.

Specialiștii intervin cu promptitudine în cazul în care mașina a fost implicată într-un accident, fie că este vorba de drumurile din București, Ilfov, autostrăzi sau alte drumuri din țară, sau dacă are nevoie să fie transportată la RAR, ITP, dezmembrări etc. În plus, la serviciile de tractări se mai poate apela și pentru transportul mașinilor noi în diferite locații, pentru asistență rutieră (mici reparații care permit ca vehiculul să-și continue drumul în siguranță) sau transport utilaje și echipamente agricole, de construcții, industriale etc.

Autor