Bucuresti

Laboratorul de Gusturi si Fapte Bune inoveaza gustul

Detalii articol

Categorie
Articole / anunturi mancare si bautura
Modificat
acum 6 ani si 6 luni
Vizualizari
951

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Inca avem timp sa ne orientam spre un stil de viata sanatos, daca nu am facut-o deja. Ni s-a intamplat, poate, sa luam parte la evenimente placute din punct de vedere al organizarii, dar despre care nu am avut o parere in totalitate buna din cauza ca nu ne-am putut infrupta din gustarile mai mult sau mai putin “de incredere”. Un produs apetisant si delicios nu promite neaparat a fi si binefacator organismului nostru. De aceea, ne dorim de multe ori o reteta 2 in 1 dupa care sa ne orientam in realizarea meselor zilnice si a celor de ocazie.

Iubitorii de gusturi bune vor beneficia de produse si servicii de catering definite prin excelenta si calitate, deoarece ingredientele utilizate in cadrul acestui laborator sunt sanatoase si bogate in nutrienti; se adauga mult suflet in activitatea desfasurata, iar profesionalismul nu lipseste in indeplinirea misiunii si a obiectivelor atelierului.

Laboratorul de Gusturi şi Fapte Bune este un concept original de intreprindere sociala, dezvoltat in cadrul proiectului "Sanse egale la angajare pentru persoanele vulnerabile", proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Prin infiintarea acestui laborator se creeaza si 8 noi locuri de munca in vederea promovarii economiei sociale in randul grupurilor vulnerabile (persoane cu dizabilitati, femei aflate in situatii de risc, femei victime ale violentei in familie, persoane care au mai mult de doi copii, familii monoparentale, persoane de etnie roma).

Cuvantul cel mai potrivit pentru a descrie acest laborator este dedicarea, deoarece intreaga echipa care sta in spatele derularii eficiente a proiectului lucreaza in directia dezvoltarii acestuia si desfasoara actiuni integrate care contureaza identitatea brand-ului.
Standardele ridicate ale clientilor sunt intotdeauna prioritatea noastra: le percepem drept provocari, ne stimuleaza sa muncim mereu si mai mult, sa ne autodepasim si sa ne crestem reputatia. Suntem alaturi de clienti poate la multe evenimente unice din viata sau activitatea lor. Si suntem mandri ca avem si noi contributia noastra in a le transforma in evenimente de neuitat.

Marturia performantelor este data de satisfactia clientilor nostri, prin aprecierile care ne-au venit de la institutii bancare, ministere, organizatii non-guvernamentale, companii internationale si institutii publice, a declarat Roxana Prodan, fondator al Fundatiei Tinerete Fara Batranete.