Bucuresti

Liceenii din Sectorul 3 descoperă artele digitale

Liceenii din Sectorul 3 descoperă artele digitale

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 5 ani si 3 luni
Vizualizari
656

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Asociația Geo Club a organizat atelierele de creație digitală din cadrul proiectului „Inițiere în arte digitale”. Proiectul este cofinanțat de Primăria Sectorului 3 al Municipiului București prin intermediul programului de finanțare nerambursabilă din fonduri publice acordate de la bugetul Sectorului 3 al Municipiului București.

Atelierele dedicate liceenilor din Sectorul 3 al Capitalei au avut patru secțiuni: de Animații, Fotografie și prelucrare grafică, Date deschise și drepturi de autor și Diseminare și marketing artistic și s-au desfășoarat în perioada 21 – 24 octombrie 2017, fiind găzduite de Liceul Tehnologic „Theodor Pallady” din București.
Programul acestor evenimente a fost următorul:
  • Sâmbătă 21 octombrie, orele 9:00 – 15:00, sesiuni paralele de Animații și Diseminare și marketing artistic;
  • Duminică 22 octombrie, orele 9:00 – 15:00, sesiuni paralele de Diseminare și marketing artistic și Date deschise și drepturi de autor;
  • Luni 23 octombrie, orele 12:00 – 18:00, sesiuni paralele de Date deschise și drepturi de autor și Fotografie și prelucrare grafică;
  • Marți 24 octombrie, orele 12:00 – 18:00, sesiuni paralele de Animații și Fotografie și prelucrare grafică.
Activitățile proiectului „Inițiere în arte digitale” vor continua cu o sesiune de formare pe această temă, având ca participanți elevi selectați în urma înscrierii unor lucrări digitale în concursul cu același nume.