Bucuresti

Life Dental Spa aduce românii înapoi acasă pentru tratamente stomatologice

Life Dental Spa aduce românii înapoi acasă pentru tratamente stomatologice

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 3 saptamani si 3 zile
Apartine de
DWF
Vizualizari
81

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Simți că starea dinților tăi nu îți oferă deloc satisfacție? Ai probleme cu dinții și ai nevoie de un tratament dentar care să îți ofere soluții pe termen scurt? Rezolvă-ți problemele dentare cu Life Dental Spa!

Este absolut normal ca pacienții să caute cea mai bună clinică dentară. O clinică în care lucrează medici dentiști profesioniști, unde nu vor plăti prea mult și, în același timp, vor obține un rezultat impecabil. Din acest motiv, Life Dental Spa oferă tratamente dentare complexe, implanturi dentare și reabilitări orale efectuate de experți profesioniști cu înaltă calificare. Lideri în domeniul dentar, cu standarde internaționale înalte, măsuri avansate de igienă și tehnologie de ultimă generație, Life Dental Spa garantează îngrijire dentară premium.

Răsfață-ți dantura cu Life Dental Spa Iași și vei avea parte de o experiență la cel mai înalt grad:

  • tratamente stomatologice cu laserul dentar, minim invazive, fără durere, fără ace, fără freză;
  • recomandări preventive și personalizate din partea specialiștilor;
  • pe lângă investițiile în cele mai bune instrumente și materiale pentru a le oferi pacienților un serviciustomatologicinovator, Life Dental Spa este inițiator în stomatologia holistică. Acest tip de stomatologie tratează problemele dentare în contextul stării de sănătate generale a pacientului, a stilului său de viață și ia în considerare eliminarea cauzelor, nu doar tratarea simptomelor.

Life Dental Spa, prima clinică dentară laser care rambursează pacienților contravaloarea prețului biletului de avion

Pentru mulți pacienți, Life Dental Spa este singura modalitate de a obține tratamentul necesar și de calitate. În timp ce costurile reduse în comparație cu țara lor de origine sunt principala motivație pentru călătoria în România, mulți dintre acești pacienți vin în căutare de asistență medicală specializată și exclusivă, disponibilitate imediată și timp redus. Mai mult decât atât, Life Dental Spa rambursează pacienților străini contravaloarea prețului biletului de avion.

Cele mai interesante oferte pentru cele mai complicate cazuri – doar la Life Dental Spa


Una dintre cele mai căutate proceduri stomatologice – care oferă posibilitatea unei refaceri complete a danturii – este Fast & Fixed. Procedura Fast & Fixed este absolut inovatoare, sigură și oferă rezultate garantate. Li se adresează pacienților care și-au pierdut în întregime dinții și își doresc o dantură nouă, fixă și funcțională. Această procedură constă în inserarea unor implanturi speciale, angulate, care ocolesc formațiuni anatomice precum sinusul maxilar și canalul mandibular, și care beneficiază la maximum de oferta osoasă a pacientului. La maxilar se inserează un număr de 6 implanturi, iar la mandibulă un număr de 4 implanturi, pe care se vor ancora două lucrări de dinți ficși, provizorii. Astfel, după doar câteva ore, pacientul poate pleca având o dantură fixă, ce reface atât zâmbetul, cât și funcțiile masticatorii.

Atât Fast & Fixed, cât și alte tratamente dentare cu laser sunt realizate de profesioniștii calificați ai clinicilor stomatologice Life Dental Spa

În cadrul clinicilor stomatologice Life Dental Spa, persoanele cu probleme de sănătate precum: diabetul, boli ale inimii ș.a. pot beneficia de reabilitarea danturii cu ajutorul procedurii Fast & Fixed. Specialiștii Life Dental Spa garantează calitatea procedurii și asigură asistență medicală pe termen lung tuturor pacienților, pentru a întreține rezultatele spectaculoase obținute cu Fast & Fixed. Prețurile procedurii Fast & Fixed sunt:
În plus, pacienții pot beneficia de tratamente cu laser dentar la prețuri avantajoase:

  • Implant dentar – preț începând de la 2097 lei
  • Tratarea parodontozei cu laser – preț începând de la 397 lei
  • Coroană integral ceramică E-MAX – 1697 lei
  • Fațete ceramice E-MAX: 1697 lei

Pentru tratament și nevoile pacientului, Life Dental Spa a dezvoltat un protocol de lucru exhaustiv și exclusiv, care permite:

  • Efectuarea intervențiilor chirurgicale minim invazive.
  • Efectuarea tratamentelor dentare complexe într-o singură vizită.
  • Reducerea timpul de lucru și așteptării între vizite.