Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Lipirea lemnului cu adezivi speciali. Alegerea potrivita pentru fiecare tip de material

Lipirea lemnului cu adezivi speciali. Alegerea potrivita pentru fiecare tip de material

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
633

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Lemnul este un material mai putin rezistent decat metalul, iar lipirea acestuia trebuie facuta cu un adeziv special, care sa asigure o rezistenta a componentelor lipite. Folosirea unui adeziv special pentru lipirea lemnului este primul lucru pe care orice constructor ar trebui sa il ia in calcul. Poate ca lemnul este un material usor de manipulat, iar orice tip de mobilier poate fi fabricat din acesta, precum si alte constructii, de la case, la podele, usi si ferestre. Totusi, este necesar ca acesta sa fie intretinut corespunzator pentru a rezista cat mai bine in timp.

De este este lemnul cel mai utilizat material in constructii?
Dincolo de aspectul estetic placut, lemnul este un material perfect pentru realizarea diferitelor tipuri de constructii, in special datorita faptului ca nu are un pret foarte ridicat, este rezistent si are intotdeauna un aspect deosebit.

Exista doua tipuri de lemn: de esenta tare si de esenta moale
In constructii, in special cand vorbim despre construirea de case sau poduri, lemnul de esenta tare este prima si singura alegere, iar motivele sunt numeroase. In primul rand, un lemn de esenta tare rezista foarte mult, foarte important in aceasta privinta fiind adezivul utilizat pentru asamblarea lui. Mahonul, artarul sau stejarul fac parte din aceasta categorie, foarte multe piese de mobilier fiind fabricate din aceste materiale de cea mai buna calitate.

Compozitia chimica
Din punctul de vedere al compozitiei chimice, lemnul este compus din celule, la fel ca orice alta planta. Aceste celule sunt facute din mai multe substante denumite celuloza, in proportie de 50%, lignin, in proportie de aproximativ 15% la lemnul de esenta tare, si hemiceluloza. Astfel, celuloza este substanta care compune in mare parte materialul, ligninul fiind substanta care o leaga.

Rezistenta lemnului
Din acest punct de vedere, lemnul este un material puternic si rezistent, insa, comparat cu materiale mai moderne, daca le putem numi astfel, cum ar fi otelul, este destul de putin durabil. O alta proprietate a lemnului este aceea de a fi flexibil si usor manipulabil. De asemenea, mai are o alta proprietate destul de interesanta, care il face o alegere excelenta pentru foarte multe constructii. Utilizat in construirea de case si pastrand structura lui naturala, lemnul este un material cu o rezistenta greu de egalat, chiar si de un material modern. In ceea ce priveste contactul cu apa, lemnul este, la fel ca si cimentul, un material care rezista, dar care, in timp, se va eroda. Acesta absoarbe apa, iar in timp umiditatea in exces va provoca putrezirea acestuia.

Lemnul ca material de constructie
Pana sa ajunga un material de constructie, lemnul parcurge un drum lung cu numeroase prelucrari in fabrici de specialitate. Acesta este curatat, lustruit, iar in ultima faza, atunci cand este folosit pentru fabricarea mobilei, partile rezultate in urma prelucrarii lui sunt lipite cu adezivi speciali. Desi in prezent materialele de tip PVC au crescut ca procent de folosire pe piata de constructii, lemnul continua sa ramana in topul preferintelor.

Klebrom.ro este o firma care comercializeaza cei mai buni adezivi pentru lipirea lemnului, care asigura incleieri rezistente la diferite conditii, fie ca este vorba despre podele din lemn, piese de mobilier, ferestre sau usi. Accesati site-ul klebrom.ro si aflati mai multe despre adezivii speciali pentru lipirea lemnului.

Date de contact:
Email: office@klebrom.ro
Telefon: 0268 411 367

Autor

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro