Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Lozul cel mare

Detalii spectacol

Telefon
0743215998
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Apartine de
Teatrul Evreiesc de Stat
Vizualizari
525

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 17 ianuarie 202419:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Lozul cel Mare


Spectacolul Lozul cel Mare de Șalom Aleichem – o comedie muzicală despre moravurile parveniților și aventura croitorului îmbogățit peste noapte. Piesa, ca majoritatea pieselor lui Șalom Aleichem înfățișează lumea evreiască a croitorilor și micilor meșteșugari, alergând după un chilipir fără să izbutească vreodată să dobândească altceva decât comoara cinstei și a demnității umane.

Te întrebi citindu-l sau ascultându-l de pe scenă, cum de, văzând atâta amărăciune și umilință și atâtea înfrângeri, a mai putut autorul să râdă? Dar, e simplu. Forța de a râde autorul a dobândit-o de la chiar eroii săi, lumea pe care a zugrăvit-o își afla tăria de a exista, de a supraviețui, de a-și depăși condiția, în capacitatea de a râde de necazuri. Amărâtul croitor din Lozul cel Mare înfruntă sărăcia râzând, râde de creditori, râde chiar de sine însuși, când se vede îmbogățit peste noapte și râde când pierde totul. Rareori Șalom Aleichem râde cu sarcasm, cel mai adesea ironia lui e dublată de multă duioșie, are aerul unei dojane părintești. O atitudine de un adânc umanism, de profundă dragoste pentru semeni, descifrăm în mesajul lui.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Teatru

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/