Bucuresti

LucInvest.ro - Popi metalici - Calitate garantata de un partener de incredere

LucInvest.ro – Popi metalici – Calitate garantata de un partener de incredere

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
701

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In domeniul constructiilor, indiferent de anvergura sau complexitatea proiectelor, sunt necesare numeroase tipuri de echipamente, utilaje si materiale. De exemplu, echipamentele disponibile ca popi metalici sunt utilizate pentru sustinerea sistemelor de cofrare, fundatii, pereti sau plansee.

Compania Luc Invest inchiriaza si vinde popi metalici si reprezinta o investitie de viitor pentru toti partenerii de afaceri care doresc dispuna de echipamente si utilaje care sa garanteze durabilitatea si siguranta constructiilor realizate prin intermediul celor mai profesionale si performante servicii din domeniul constructiilor.
Acesti popi metalici sunt echipamente regrabile ceea ce inseamna ca pot fi un ajutor real indiferent de inaltimea spre care tinde complexitatea proiectului de constructii. Cumparati popi metalici si realizati o investitie pentru viitor! Acestia sunt confectionati din materiale rezistente la intemperii si socuri mecanice.

Printre principalele produse din aceasta categorie enumeram:

 • Popi metalici cu placa;
 • Popi metalici cu teu;
 • Popi metalici cu filet exterior;
 • Popi metalici cu sistem de tragere impingere.

Din gama accesorii pentru popi metalici, in magazinul online al companiei Luc Invest se gasesc:
 • Trepied pentru popi metalici;
 • Furca in forma de U pentru popi metalici;
 • Furca reglabila;
 • Clema de prindere grinda H2o;
 • Furca cu sistem de deblocare rapida.

Popi metalici – Numeroase tipuri, in functie de utilitate si accesorii

In cazul in care nu aveti nevoie sa achizitionati popi metalici, ci pur si simplu doriti sa beneficiati de servicii profesionale de inchiriere, atunci puteti inchiria popi metalici prin intermediul companiei Luc Invest si aveti garantia celor mai rezistente produse din aceasta categorie. Astfel de echipamente, impreuna cu sistemele de cofrare, schelele metalice si utilajele de constructii garanteaza calitatea si durabilitatea proiectelor de constructii, indiferent de complexitatea sau anvergura acestora.


Importanta popilor metalici

 • Popii metalici sunt foarte importanti pentru ca o intreaga munca poate sa fie sustinuta de acesti popi, iar in cazul absentei lor s-ar putea produce un dezastru si toata activitatea realizata se poate distruge intr-o clipa;
 • Pe langa faptul ca indeplinesc o functie importanta in mediul costructiilor, sunt si foarte usor de asamblat, fara a fi nevoie de prea multe cunostinte, iar cand treaba este terminata pot sa fie depozitati cu usurinta fara a ocupa foarte mult spatiu.

Alegeti serviciile de la Luc Invest si beneficiati de o echipa profesionista care sa se ocupe de toate formalitatile necesare, in cel mai scurt timp posibil. Fie ca beneficiati de servicii de cumparare sau inchiriere popi metalici, materialele sunt livrate direct la santierul de lucru. Acesti popi metalici se gasesc intr-o gama foarte variata. De exemplu, in portofoliul companiei Luc Invest exista numeroase produse pe care le puteti descoperi daca accesati acest link: lucinvest.ro la sectiunea “Categorii produse”.

Luc Invest – O investie de viitor pentru proiecte constructive

Firma Luc Invest se ocupa cu comercializarea materialelor de costructii, inclusiv popi metalici, si va pune la dispozitie numarul de telefon 0745410817. Un consultant al departamentului de relatii cu publicul va asigura toate raspunsurile si informatiile necesare pentru achizitionarea celor mai profesionale produse din domeniu.

Autor