Bucuresti

Lucrari de curatare hote si tubulaturi in Bucuresti

DR. HOTE

Detalii anunt

Telefon
0765390791
Categorie
Anunturi prestari servicii
Modificat
acum 3 ani si 8 luni
Vizualizari
792

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Lucrari de curatare hote si tubulaturi in Bucuresti

Dr. Hote executa lucrari de curatare hote si tubulaturi inca din anul 2008. Am parcurs un drum lung si am progresat invatand pas cu pas. Astfel am ajuns ca in ziua de azi sa oferim servicii profesionale pentru cei mai mari jucatori din domeniul horeca.
Sub auspiciile “SablamTOT” in anul 2010 se desprinde bandul “Dr. Hote”, specializat pe curatarea si degresarea hotelor industriale.
“DR. HOTE” , pionier in acest domeniu, cu o investitie in echipamente specializate, de peste 186.000 de euro aduce in Romania standardele “International Kitchen Exhaust Cleaning Asociation” asociatie din care facem parte. Experienta din Romania a fost una foarte interesanta, datorita sistemelor de tubulaturi nestandardizate, lucru ce a facut curatarea lor mai dificila.
In acest context, ingeniozitatea personalului tehnic a fost pusa la incercare reusind sa personalizeze solutii si metode adecvate oricarui sistem de exhaustare intalnit.

Tinem la valorile si calitatea serviciului oferit, astfel ca am implementat standarde ISO 14001 si 9001 (mediu si calitate). Autorizarile Nationale si Internationale ne situeaza cu siguranta pe primul loc in topul 1 din acest domeniu prestator!