Bucuresti

Luna Cafe & Bistro

Luna Cafe & Bistro

Detalii bar/pub

Adresa
Bucuresti, Sectorul 2, Strada Viitorului, nr. 32
Telefon
0771211246, 0771609431
Web
https://cafeluna.ro
Categorie
Baruri / Pub-uri
Modificat
acum 3 luni si 5 zile
Vizualizari
1784

Voteaza & Distribuie

Prezentare bar/pub

Luna Cafe & Bistro Bucuresti

Am creat Luna Cafe & Bistro dorind ca în fiecare colț al locației să se regăsească sentimentul de calm şi de serenitate imprimat de Lună și regăsit în sufletul oricărui trecător, care şi-a ridicat măcar o dată ochii spre ea. Cel mai spectaculos obiect ceresc, vizibil de pe Pământ este, fără doar şi poate, Luna – îmbinarea perfectă dintre lumină şi întuneric, dintre vis şi realitate, dintre linişte şi voie bună.

Luna a fost martorul cel mai de încredere al marilor iubiri de peste timp, al primelor săruturi, al viselor fără margini, al poeţilor inspiraţi de dor. Eleganţa ei câştigată din simplitatea perfectă, dar şi din impactul pe care îl are în artă, în mitologie, în dezvoltarea limbilor şi a calendarelor, ne-a determinat să creăm un loc unde să regăsiţi armonia transmisă numai de ea. Prezenţa Lunii ne aminteşte de petrecerile cu prietenii şi cu persoana iubită, de muzică şi de zâmbete autentice. Luna poate fi extrem de romantică, dar şi extrem de îndrăzneaţă: hohote de râs, dans, spirite animate. Cele mai frumoase petreceri sunt cele organizate noaptea, având complice tot Luna.

Unde aţi mai putea găsi acest spirit inegalabil dacă nu într-un restaurant tip bistro de o simplitate elegantă, cu servire impecabilă şi preparate fine și gustoase?

Luna Cafe & Bistro este situată, deloc întâmplător, într-o casă care păstrează eleganţa perioadei interbelice. Pentru a completa atmosfera, vă punem la dispoziţie parfumul celei mai bune narghilele din București. Prin fumul difuz produs de narghilea, simţurile vă vor fi răsfăţate de plăcerea provocată de arome şi de combinaţiile inedite. O atmosferă de mister şi de petrecere, de contemplare, dar şi de veselie.

Orar bar/pub

Luni - Vineri: 9:00 - 24:00
Sambata - Duminica: 11:00 - 24:00

Filtre bar/pub

Facilitati: Alcool, Locatie evenimente, Mancare, Muzica live, Ring de dans, Terasa
Program extra: Sambata, Duminica