Bucuresti

Luna plină - te ajută să evoluezi și să îți găsești echilibrul

Luna plină - te ajută să evoluezi și să îți găsești echilibrul

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
446

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Tu știi cum te ajută fazele lunii să îți îndeplinești scopul? Astro TV te învață ce trebuie să faci când este Lună plină, pentru o viață mai echilibrată cu șanse mai mari de succes.

Atunci când lucrăm din greu pentru un anumit scop, trebuie să analizăm și fazele Lunii. De-a lungul timpului, ele au ajutat zeci de mii de oameni să ajungă la rezultatele dorite, într-un mod eficient și fără să se epuizeze. Fiecare fază are sensul ei, iar pe Astro TV vei găsi cei mai buni oameni care ar putea să îți explice cum să folosești Luna plină și energiile Universului în interesul tău.

Luna plină: când apare?

Luna plină marchează sfârșitul ciclului de faze ale lunii, care durează aproape 30 de zile. Pentru că este poziționată la final, oamenii trebuie să o perceapă ca pe un moment de respiro, de relaxare, în care să se elibereze de energiile negative acumulate pe parcursul perioadei sinodice care abia a trecut.

Ce trebuie să fac când este Lună plină?

De multe ori, atunci când suntem motivați, tindem să lucrăm la infinit. Totuși, pe termen lung, acest tip de comportament este dăunător și poate duce la burnout. De aceea, Luna plină vine ca un motiv de a te relaxa și a medita. Este momentul perfect să îți faci puțin curat în viața ta, să te îndepărtezi de sursele de energie negativă care au creat stres în ultimul timp. Poate vrei să faci o baie fierbinte și lungă, să te răsfeți cu lumânări parfumate, să îți creezi un cadru favorabil relaxării totale.

Pentru că Luna plină marchează un final, este bine să te concentrezi puțin asupra ta și a ceea ce simți. Încearcă un exercițiu de auto-reflecție și vezi ce te face fericit, ce îți fură energia sau ce te motivează. Unul din ritualurile preferate ale utilizatorilor Astro TV este să își citească din nou planul realizat la ultima Lună nouă și să mediteze asupra sa. Își pun întrebări precum: Am respectat planul? Sunt mai aproape de ceea ce mi-am propus? Ce nu a mers bine? Ce mi-a plăcut să fac și m-a ajutat în mod deosebit?

Luna plină: ce să eviți


În această fază a Lunii, trebuie să punem accentul pe trecut și prezent. Dacă ești cu adevărat motivat să atingi un scop, poate îți este greu să te desprinzi din volumul tău obișnuit de muncă. Poate îți este greu să nu începi lucruri noi, însă pentru acest tip de comportament, există Luna nouă. Luna plină este momentul în care trebuie să îți acorzi puțin timp ție și să găsești o bază solidă pentru planul pe care îl vei pune în aplicare în următorul ciclu.

Conclusion

Chiar dacă pare neproductiv, comportamentul pe care Luna plină îl favorizează este cât se poate de benefic. La fel ca aceasta, există multe alte faze care te pot ajuta în procesul tău de evoluție, iar experții Astro TV sunt gata să te ajute. Intră acum și alege-ți profesionistul care va deveni călăuza ta în călătoria care urmează.