Bucuresti

Managementul performantei

Performanta companiei – Cum o atingem? Cum o sustinem?

Detalii curs

Telefon
0724341894, 0724370347
Categorie
Cursuri afaceri
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Vizualizari
980

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Implementarea unui sistem de indicatori de performanta KPI a devenit o practica tot mai des intalnita la nivelul companiilor care sunt interesate de o dezvoltare sanatoasa in conditiile stabilirii unor strategii care sa le asigure un avantaj competitiv major.

Pentru a ne asigura ca la toate nivelurile manageriale sunt indeplinite in mod eficient dar si eficace obiectivele stabilite este necesara implementarea unui sistem integrat de indicatori de performanta, care sa constituie o baza de referinta in evaluarile ulterioare.

Cursul „Managementul performantei - KPI Indicatori cheie de performanta” dezvoltat de catre Top Quality Management SRL iti va da toate raspunsurile necesare demararii unui proiect de implementare a sistemului KPI in organizatie sau revizuirii indicatorilor existenti in cadrul companiei din care faci parte.

Top-managerii situati in pozitii de conducere in cele mai bine cotate companii internationale sustin ca fara un sistem KPI (Indicatori Cheie de Performanta) integrat nu se poate vorbi despre o dezvoltare productiva a companiei. Acestia sustin ca nu este suficient sa stabilesti obiective de atins la nivel organizational sau departamental fara a stabili si niste standarde de referinta – Indicatori Cheie de Performanta – care sa te ajute ulterior in evaluarea gradului de performanta atins in urma derularii activitatilor curente.
Tematica:
Introducerea in KPI
Procesul general de selectie KPI
Exemple de KPI
Criterii de selectie KPI
Documentarea KPI
Dezvoltarea de KPI Dashboards si Scorecards
Colectarea si raportarea datelor
Instrumentele de comunicare KPI
Generarea de valoare folosind KPI
Masurarea si invatarea cu KPI
Studiu de caz.