Bucuresti

Marina Capatina

Marina Capatina

Detalii organizator cursuri

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Strada Doamnei, nr. 5
Telefon
0726351311
Web
http://www.marinacapatina.com
Categorie
Organizatori cursuri
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1266

Voteaza & Distribuie

Prezentare organizator cursuri

Marina Capatina din Bucuresti

Dupa 22 ani de excelenta in arta, cu studii, diplome si realizari in mai multe tari si domenii de activitate, artistul vizual Marina Capatina, unul dintre cei mai talentati pictori contemporani, organizeaza cursuri profesionale de pictura si desen, pentru a transmite experienta si cunostintele acumulate pe parcursul activitatii sale artistice catre oameni.

Cursurile de pictura si desen se predau conform unui program special, creat de catre Marina Capatina in baza experientei profesionale personale si sunt orientate atat pentru nivel incepator, cat si pentru nivel avansat (formare pictori profesionisti).

In cadrul cursurilor de pictura, copii vor invata sa-si descopere calitatile creative si, intr-un cadru profesional, vor face cunostinta cu domeniul artei autentice. Unii dintre ei vor descoperi daca au aptitudini pentru acest domeniu.

Adultii, vor dezvolta gandirea creativa si vor face cunostinta cu domeniul artei autentice, vor aprofunda cunostintele la nivel de teorie (culori, compozitie, tehnici desen, etc.) si vor avea parte de o "distractie intelectuala" pe cinste.

Filtre organizator cursuri

Cursuri pentru: Adulti, Copii
Tip curs: Alte tipuri de cursuri