Bucuresti

Marius Batu in Music Hall

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 9 ani si 6 luni
Vizualizari
686

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 2 martie 2011 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Miercuri, 2 martie: Marius Batu canta in Music Hall

Din seria de concerte „Blowing in The Wind", cel mai noul club de live din peisajul bucurestean, Music Hall, locul unde sunetul de calitate este la el acasa, va invita la o sera delicata, de folk autentic, cu una din cele mai distinse voci ale genului.

Marius Batu s-a remarcat in lumea muzicii romanesti in 1977, anul in care a infiintat, alaturi de Eugen Baboi, grupul Poesis. In perioada 1982-1985 activitatea sa s-a invartit in jurul „Cenaclului Flacara", iar in 1994, dupa o perioada de 8 ani petrecuta in Germania, a revenit in tara si a reluat activitatea grupului Poesis lansand in 1996 albumul Cantec Soptit.

A urmat o colaborare cu formatia Holograf la spectacole si albume precum: 69% Unpluged, Supersonic, Undeva departe si Holografica, sustinand partitura de chitara acustica si backing vocals. In aceeasi perioada, il regasim alaturi de nume mari ale muzicii romanesti precum Ducu Bertzi pe albumele „Dor de duca", „Sufletul meu" si „Poveste de iarna"; Mircea Vintila - albumul „Madama de pica", Ovidiu Lipan Tandarica - „Renasterea", Dinu Olarasu - „Vis-a-vis", Stepan Project - „Sensul vietii", Compact - „5.Compact".

In luna iunie a anului 2001 Marius Batu este cooptat in grupul Pasarea Colibri, formatie alaturi de care lanseaza albumul „Inca 2000 de ani" si se remarca prin melodii ca si „Elegie", „2000 de ani" si „Cantec soptit". Dupa perioada Pasarea Colibri, a participat la diverse spectacole alaturi de Ducu Bertzi, Florian Pitis dar si alti artisti.

La sfarsitul anului 2007, dupa o pauza de mai bine de 10 ani si la 30 de ani de la infiintarea grupului, Marius Batu si Eugen Baboi s-au reunit in fata publicului romanesc si au lansat un nou produs marca Poesis, albumul Babilon.

Seara va fi deschisa de trupa EVERPLAY, formatia rezidenta a clubului Music Hall, compusa din muzicieni cu experienta, avand un playlist alcatuit din muzica anilor "60 –"80.

Prin urmare, Music Hall va aduce un suflu nou in viata de noapte a Bucurestiului si pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat in imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zambitor si amabil, Music Hall vine in intampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.

Biletele se pot procura la intrare sau pe www.biletoo.ro .
Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0736.941.655.
Spectacolul va incepe la ora 21:00, iar pretul unui bilet va fi de 20 lei.
Te asteptam in Music Hall pentru o seara live perfecta.