Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Masaj endermologic cu tehnologie LPG pentru remodelare corporala

Masaj endermologic cu tehnologie LPG pentru remodelare corporala

Detalii

Social links
Categorie
Tratamente / Operatii
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Vizualizari
930

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Remodelare LPG endermologie - 3 sedinte/30 minute - pret total 100 lei - numai la High Class Beauty Studio - www.originalbeauty.ro

Endermologia reprezinta o tehnologie inovativa, noninvaziva, de remodelare corporala. Eficienta endermologiei a fost dovedita in peste 80 de studii clinice, prin care s-a aratat posibilitatea acestei terapii de a spori circulatia sangelui si a limfei, de a creste numarul fibroblastelor si de a promova productia de colagen. Endermologia este aprobata de FDA (American Food and Drug Administration) si TGA (Australian Therapeutic Goods Administration), ca fiind cea mai eficienta terapie pentru tratarea celulitei si pentru reconturarea corpului.

Cel mai recent echipament de endermologie, care ofera un tratament corporal tridimensional, dar care include mai multe inovatii tehnice de ultima ora, a fost achizitionat de High Class Beauty Studio. Principiul de functionare al echipamentelor pentru endermologie este cel al masajului sub presiune - vacuum - aparatul executand miscari de "du-te-vino" pe suprafata corpului, in timp ce aspira o portiune de piele intre doua role motorizate. In plus, echipamentul de la High Class Beauty Studio combina aspirarea aplicata cu sistemul extern pe baza de role cu radiofrecventa si luminile infrarosie, verde si albastra.

Pe langa remodelarea corporala si eliminarea celulitei, endermologia este benefica si pentru sanatatea organismului, prin: ameliorarea spasmelor si durerilor musculare, accelerarea circulatiei sanguine si limfatice, detoxifierea organismului, tonifierea pielii si activarea metabolismului.

Filtre

Tip: Oferte

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro