Bucuresti

Materiale promoționale folosite în campanii publicitare de succes - recomandări Tempera Advertising

Materiale promoționale folosite în campanii publicitare de succes - recomandări Tempera Advertising

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Vizualizari
106

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Sunteți în mod constant în căutarea celui mai bun mod de a vă face publicitate pentru afacerea dumneavoastră? Dacă internetul și marketingul prin rețelele de socializare v-au epuizat și v-ați săturat de aceleași promoții vechi, luați în considerare posibilitatea de a vă pune brand-ul pe un material promoțional.

Ce sunt materialele promoționale?


Materialele promoționale sunt toate tipurile de articole care prezintă elementele vizuale ale mărcii unei companii și sunt folosite pentru a comunica mesajul de marketing al companiei către clienți, potențiali clienți și public. La tempera.ro, avem cea mai mare varietate de materiale promoționale pentru publicul dumneavoastră țintă. Indiferent dacă publicul dumneavoastră țintă este format din bărbați, femei sau copii, avem obiecte promoționale care vor arăta uimitor cu numele și logo-ul companiei dumneavoastră pe ele și vor contribui la creșterea razei de acțiune a pieței dumneavoastră. Aceste materiale promoționale, vă pot ajuta să construiți și să mențineți o prezență puternică a mărcii și să vă diferențiați față de concurenții dvs.

Pixuri personalizate


Nu puteam să scriem un articol pe blog despre materiale promoționale esențiale unei campanii de publicitate de succes, fără să menționăm pixul. Un pix de înaltă calitate poate fi folosit pentru a încheia afaceri și ca un cadou de apreciere pentru angajați și clienți. La ce să acordați atenție: Există o mulțime de modele pixuri, de la cele clasice, din plastic, la cele metalice, cat si la cele cu varf stylus.

Sfatul nostru ar fi să le alegeți pe cele care sunt durabile și ar putea fi chiar reîncărcabile. În acest fel, logo-ul dvs. va rămâne pe un pix care poate fi folosit efectiv pentru o perioadă mai lungă de timp.

Agende personalizate


Alături de un pix, ne putem imagina aproape întotdeauna o agendă. Agende de toate felurile pot fi exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă promova brandul și pentru a vă face să ieșiți în evidență. Uneori, relațiile corporative pot fi reci și distante. Cu toate acestea, brandingul emoțional este, fără dubii, viitorul, iar companiile ar trebui să facă tot ce le stă în putință pentru a lucra în această direcție. În acest sens, credem că o agendă personalizată ar putea fi un material de marketing excelent pentru a începe o relație cu publicul, clienții și angajații dvs. cu un obiect pe care îl pot folosi atât în scopuri profesionale, cât și personale.

La ce să fii atent: Asigură-te că furnizorul tău de articole publicitare îți prezintă toate opțiunile de personalizare, astfel încât să poți alege agendă personalizată care să se potrivească cel mai bine brandului tău.

Pliante


Pliantele fac parte dintr-o categorie de materiale promoționale tipărite care sunt utilizate în principal în scopuri promoționale directe, cum ar fi promovarea ofertelor exclusive, a noilor produse și a noilor servicii pe care le oferiți. În plus, alături de cărțile de vizită, flyerele și afișajele exterioare, pliantele oferă exact spațiul necesar pentru a putea împărtăși detalii despre istoria și cultura companiei dumneavoastră.

La ce să fii atent: Optați pentru imprimarea față-verso, astfel încât să folosiți cât mai bine tot spațiul disponibil și nu oferiți broșuri parțial goale.

Mape de prezentare


Imediat după cartea de vizită, unul dintre cele mai importante materiale de promovare sunt mapele de prezentare. Mapa de prezentare este, în principiu, un element indispensabil atunci când trebuie să vă prezentați ideile în fața potențialilor clienți sau să împărtășiți materiale valoroase pentru noii angajați. O mapă de prezentare bine concepută denotă profesionalism și ajută o companie să își prezinte și să își mențină identitatea de brand, sporind astfel eforturile de marketing de brand.

La ce să acordați atenție: Deoarece mapele de prezentare ar putea fi utilizate intens, este esențial să alegeți materiale durabile atunci când le creați pentru compania dvs. Atunci când sunteți în procesul de creare a materialelor de marketing, asigurați-vă că mențineți aceeași identitate de marcă în toate materialele promoționale.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre oricare dintre produsele enumerate mai sus, nu ezitați să ne contactați la office@tempera.ro. Vă putem ajuta să alegeți cele mai bune materiale unice pentru afacerea dumneavoastră.