Bucuresti

Maxim Belciug

Detalii petrecere/concert

Telefon
0721268516
Social links
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 4 saptamani si 4 zile
Vizualizari
685

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 29 aprilie 202220:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Vineri, 29 aprilie 2022, cu începere de la orele 20:00, la Unteatru e seară de concert. Îndrăgitul chitarist al Încântărilor revine în sala din strada Sfinții Apostoli pentru a oferi un recital extraordinar de chitară solo, pe care organizatorii îl prefațează astfel: muzică de noapte cu tumult și șoapte, cântată în strună de-o chitară nebună, culeasă din lună cu-al său meșteșug de Maxim Belciug.

Întâlnirea cu Maxim Belciug într-un recital de chitară solo este pur și simplu o desfătare. Dacă în formulele de duo cu care ne-a obișnuit în ultimul timp chitaristul caută cu eleganță să-și pună în valoare partenerul, punctul de sublim nu i se oferă decât în ocaziile în care se regăsește singur cu chitara sa. Sunt momentele sale de sinceritate totală, când lasă în urmă constrângeri și mode și își permite să viseze din vârful degetelor. Iar visele sale sunt molipsitoare. O fi poate sonoritatea specială a chitarei, atât de diferită de timbrul cunoscut al unei viori sau al unui pian, ori îmblânzirea totală a tehnicii care pe mulți instrumentiști îi ține captivi, însă la Maxim Belciug un lucru e cert: chitara plânge și iubește și dansează pe una și o mie de voci, ca o orchestră ireală care atacă pasional fără să-i pese de drumul înapoi. Lipsite de luciul exterior al punerii în scenă, recitalurile sale oferă în schimb prilejul intimității cu o fantezie. Un răgaz de visare și apoi lumea se poate întoarce la indiferența sa.

Concertul are loc vineri, 29 aprilie, orele 20:00, în sala Unteatru din str. Sfinții Apostoli 44, București. Biletele sunt disponibile pe mystage.ro, eventbook.ro si tomtix.ro. Informații și rezervări: rezervari@unteatru.ro sau sms la numărul 0721268516 (nume, data, spectacol, număr de locuri) unteatru.ro.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Ocazii speciale: Concerte