Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Medicamente porumbei și tot ce aveți nevoie pentru păsări găsiți la Produse Columbofile

Medicamente porumbei și tot ce aveți nevoie pentru păsări găsiți la Produse Columbofile

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
363

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Porumbeii care sunt pregătiți să participe la concursuri au parte de o îngrijire puțin diferită față de cei care sunt doar crescuți în gospodărie. Asta pentru că au nevoie de mai multe vitamine și de o stare de sănătate perfectă, de recuperare după concursuri și o supraveghere mai atentă. Cei care sunt deja de câțiva ani în domeniu știu că nu este simplu de pregătit un porumbel pentru un concurs și că sunt necesare fel și fel de tratamente.

În acest sens, pentru cei interesați, magazinul online Produse Columbofile, cu pagina oficială produsecolumbofile.ro vă poate deveni partener de încredere. Asta pentru că veți găsi la ei în stoc fel și fel de produse utile și necesare, de la branduri fel de fel.

Medicamente porumbei, specifice pentru diverse afecțiuni


Porumbeii nu sunt păsări foarte sensibile, dar uneori pot lua contact cu un virus sau se pot îmbolnăvi destul de grav din diverse motive. Chiar și un cuib neigienizat cum se cuvine poate fi una dintre cauze. Cert este că orice schimbare în comportamentul unui porumbel poate fi un semnal de alarmă și printre primele acțiuni pe care trebuie să le luați se enumeră izolarea acestuia de restul grupului.

Indiferent de boala de care suferă, aceasta se poate transmite și pentru a evita îmbolnăvirea celorlalți porumbei indicat ar fi să nu mai stea în grup. Schimbarea de comportament este vizibilă la majoritatea bolilor, pentru că porumbelul devine mai slăbit, mai retras și lipsit de vitalitate. Un al doilea pas pe care ar trebui să îl urmați este alegerea unor medicamente porumbei potrivite. Pentru asta trebuie să știți exact de ce suferă. Cei de la Produse Columbofile vă oferă nu doar un stoc variat de produse fel de fel, ci și consultanță specializată dacă aveți nevoie. Îi contactați prin telefon și vă pot ajuta să faceți alegerea potrivită.

Probleme diverse, tratamente diverse

Atunci când vorbim despre probleme de respirație vorbim despre un anumit tip de tratament, spre exemplu, iar atunci când este vorba despre niște bacterii tratamentul este altul. Dacă porumbelul are E.Coli sau salmoneloză, atunci potrivite ar fi si capsulele de Parastop. Iar acesta este numai un exemplu de medicament pe care îl veți găsi pe site.

Parastop vine sub formă de capsule ce trebuie date porumbelului timp de 7 zile. Totuși există și alte tratamente ce pot fi dizolvate în apă de exemplu. Acestea din urmă sunt potrivite pentru a trata un grup mai mare de porumbei. Important este să respectați cu strictețe indicațiile de la fiecare medicament în parte pentru a le oferi păsărilor cantitatea potrivită la fiecare tratament în parte. Cert este că la magazinul online produsecolumbofile.ro veți găsi fel și fel de produse esențiale pentru porumbei. Veți descoperi branduri diverse printre care Belgica, Pharma, Beyers și multe altele.

Alegeți exact ce considerați că este potrivit și comandați cu încredere. Stocul de produse este generos și veți primi și ajutor din partea echipei dacă aveți nevoie.

Contact:

contact@produsecolumbofile.ro
0773774303.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro