Bucuresti

Mega Image - Shop&go Dealul Tugulea

Mega Image - Shop&go Dealul Tugulea

Detalii market

Adresa
Str. Dealul Tugulea, Nr. 3D, sector 6
Categorie
Market si minimarket
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
597

Voteaza & Distribuie

Prezentare market

Fondata in 1995, Mega Image este una dintre primele retele de supermarketuri aparute pe piata locala. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia ce opereaza pe trei continente. Mega Image este o companie in plin proces de expansiune care isi propune sa fie prima alegere a clientilor in ceea ce priveste alimentele proaspete, calitatea produselor si sortimentatia unica si diversificata, toate oferite intr-un mediu ambiant cat mai placut.

In tot ceea ce face, Mega Image pune pe primul loc calitatea si prospetimea, alaturi de o ambianta specifica cu un caracter inconfundabil, originala, menita in primul rand, sa asigure clientilor confort si un acces cat mai facil la toate produsele oferite in cadrul unei sortimentatii foarte variate.

Compania detine in prezent pe piata locala doua formate de magazine: Mega Image si Shop& Go.

La finalul anului 2012, Mega Image este considerat unul din cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania si cel mai mare lant din Bucuresti. Reteaua cuprindea 193 de magazine, dintre care 132 magazine Mega Image si 61 magazine Shop&Go.

Prin investitii permanente in tehnologii performante, cum ar fi cuptoare pentru produse de panificatie, rotisoare de ultima generatie, noi tipuri de rafturi pentru o expunere cat mai eficienta a produselor, Mega Image va continua sa se focuseze pe calitate, diversitate si preturi avantajoase, pe dezvoltarea si remodelarea magazinelor sale pentru a oferi o experienta de cumparaturi cat mai placuta clientilor.

Orar market

Luni - Duminica: 8:00 - 22:00

Filtre market

Program extra: Sambata, Duminica