Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Mic si-al dracu’

Detalii spectacol

Telefon
0213234530, 0743215998
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 12 luni si 2 saptamani
Apartine de
Teatrul Evreiesc de Stat
Vizualizari
1011

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 18 mai 202319:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Mic si-al dracu


O comedie apetisantă cu bancuri, poezii și anecdote, poante, calambururi și rime vesele, la fel de autentice atunci, cât și acum. Această formidabilă mașină de creat umor, care a fost Ion Pribeagu, surprinde și azi prin prospețimea cuvântului, aducând în lumea noastră - cotidiană, standardizată, plină de plictis, banalitate - bucuriile zâmbetului. Un dublu recital al celor doi protagonişti – actriță și balerin – construit în jurul versurilor jucăușe și obraznice, care atacă moravurile de acum 70 ani. Adică aceleași de acum şi la fel de criticabile! Piesa Mic și-al dracu’ a fost jucată în anul 2014 pe celebra scenă din Piața San Marco, la Carnavalul de la Veneția, sub titlul de Piccolo e birichino.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Teatru

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro