Bucuresti

Milucon.ro - Pardoseli epoxidice - Solutii performante

Milucon.ro - Pardoseli epoxidice – Solutii performante

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1957

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pardoselile epoxidice sunt o solutie eficienta pentru a impiedica acumularea prafului si totodata pentru a proteja pardoselile din beton sau ciment contra influentei factorilor agresivi. Pe langa toate acestea, pardoselile epoxidice aduc un plus si la capitolul estetic, oferind un aspect decorativ.

Acestea au o rezistenta mecanica deosebita, motiv pentru care sunt folosite in special in zonele cu trafic intens. In plus, pardoselile turnate epoxidice sunt o modalitate ieftina de a masca orice defecte, creand, de asemenea, o suprafata sigura si extrem de durabila. Usor de intretinut si cu duritate si rezistenta mare la impact, acest tip de pardoseli sunt ideale atat in domeniul industrial, cat si in spatii unde se doreste un design aparte si uniform.

Avantajele utilizarii pardoselilor epoxidice
  • Rezistenta si duritate mare
  • Rezistenta la compresiune
  • Numeroase posibilitati in materie de design;
  • Rezistenta chimica la acizi
  • Usor de curatat si de intretinut – NU PRODUC PRAF PRECUM BETONUL
  • Suprafete cu rezistenta mare la zgariere si impact
  • Costuri reduse.

APLICABILITATEA PARDOSELILOR EPOXIDICE


Aplicabilitatea lor este una extrem de variata, tocmai datorita numeroaselor proprietati pe care le indeplinesc si seriei variate de beneficii pe care le ofera, atat din punct de vedere al functionalitatii, cat si al aspectului. Datorita metodei de aplicare (prin turnare), este obtinuta o suprafata complet neteda, fara rosturi de dilatatie sau urme de imbinari, locuri favorabile pentru acumularea murdariei si dezvoltarea bacteriilor; asadar, tipurile de pardoseli epoxidice sunt cea mai inspirata alegere in industria alimentara si farmaceutica, unde pastrarea curateniei este esentiala in scopul desfasurarii actiunilor, in conformitate cu normele de igiena impuse.

Indiferent de spatiul in care doriti turnarea de pardoseli epoxidice, fie simple sau decorative, dispunem de toate resursele necesare pentru a va asigura servicii de calitate, si implicit rezultate pe masura, care vor indeplini cu succes chiar si cele mai exigente cerinte.

Milucon dispune de toate resursele necesare pentru efectuarea unor lucrari la standarde inalte de calitate, si anume: personal calificat, echipamente performante, specifice fiecarei lucrari in parte, si nu in ultimul rand, materiale de top, furnizate de producatori importanti din domeniu cu care compania a stabilit parteneriate de-a lungul activitatii.

Milucon.ro – Noua gama de pardoseli epoxidice cu atributii decorative

Din aceeasi categorie a pardoselilor epoxidice, dar cu atribute ceva mai importante din punct de vedere estetic, fac parte pardoselile epoxidice decorative. Pe langa paleta cromatica infinita de culori, puteti alege modele foarte deosebite pentru orice camera de zi, pentru a combina armonios utilitatea produselor cu o ambianta confortabil. De la modele florale, pana la peisaje, in conformitate cu preferintele dvs., o astfel de pardoseala – creata special pentru orice tip de spatiu, un mobilier cu design minimalist si o zugraveala in culori neutre determina calitatea proiectelor de realizare a unui design de interior demn de toata admiratia.

Echipa de profesionisi ai companiei Milucon va garanteaza rezultate absolut uimitoare in materie de pardoseli epoxidice, indiferent de suprafata de lucru si de complexitatea proiectului.

Milucon.ro – Date de contact

Adresa: Str. Drumul Taberei 87 A, București, 61371
Telefon: +40766419049
E-mail: office @ milucon.ro

Cu stima,
Ing. Robert Milu

Autor