Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Mim Team

Detalii magazin

Adresa
Otopeni, Strada Avram Iancu, nr. 17
Telefon
0371095316, 0212520985, 0314250230
Categorie
Magazine cu echipament sportiv
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
3174

Voteaza & Distribuie

Prezentare magazin

Mim Team Otopeni

Mim Team este importatorul si distribuitorul unic in Romania a peste 25 de brand-uri din industria pescuitului sportiv mondial. Cu o activitate in piata din Romania de 16 ani, o retea de distributie de peste 300 de magazine de profil, un sortiment de produse care insumeaza peste 6000 de repere, Mim Team este un formator de opinie, un pionier in implementarea tendintelor pietei mondiale pentru una dintre cele mai vechi pasiuni din lume – PESCUITUL. Mim Team este o ECHIPA de oameni iubitori de pescuit,natura, familie si traditie, o echipa care intelege sa puna sportivitatea inaintea comercialului. In acest sens, la noi veti gasi intotdeauna consilierea pe care o cautati daca doriti sa va descoperiti , sa evoluati, sa va perfectionati, sa va definiti ca pescari.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro