Bucuresti

Moda sezonului de iarnă a anului 2015

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 5 ani si 5 luni
Vizualizari
1058

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Toate doamnele şi domnişoarele îşi doresc să fie în trend şi să se conformeze cât mai bine la noile tendințe în materie de fashion. Acesta este motivul pentru care toate împătimitele modei aşteaptă să se afişeze primele apariţii pe podiumurile celebre.

Iarna sezonului 2015-2016 este plină de surprize şi toate doamnele şi domnişoarele au de ales atunci când vine vorba despre ţinută. Se pare că şi anul 2015 îmbină confortul cu stilul, oferindu-le femeilor ocazia de a se îmbrăca după bunul plac.

În iarna 2015-2016 se poartă pelerinele de blană şi cele mai rafinate şi sclipitoare blănuri. Designeri celebri precum Roberto Cavalli, Nonoo, Tioshop Unique sau Jason Wu recomandă ca paltoanele şi pelerinele din blană să existe în garderoba fiecărei femei. În materie de culoare a blănurilor se poartă foarte mult constrastele, astfel încât blana neagră poate fi accesorizată cu un guler maro, bej sau chiar alb. Nu trebuie să omitem nici faptul că gulerele de la blănuri trebuie să fie cât mai masive.

Perioada neolitică este în vogă în iarna următoare. Se poartă rochii office, cusute din ţesături care seamănă cu blănurile. Rochiile trebuie să conţină diferite tăieturi în locuri neaşteptate, iar imaginea de ansamblu va fi un adevărat succes. Rochiile decoltate sunt destul de încurajate de către designeri recunoscuţi precum Yang Li sau Altuzarra.

Rochiile rafinate, negre, lungi şi elegante au prioritate. Designerii au ales să pună în valoare rochiile de tipul „văduvei siciliene" în scopul de a contura şi de a pune în evidenţă curbele frumoase ale corpulului. De asemenea, şliţurile sunt şi ele prezente pe podiumurile de modă, aşa că nu omiteţi să încercaţi. Mai mult de atat, pentru a pune în evidenţă feminitatea şi rafinamentul, designerii propun stratificarea şi lungimea midi. Astfel, hainele sunt cu câteva mărimi mai mari decât ar trebui pentru corp, iar efectul este minunat.

Atunci când vorbim despre stratificare nu putem să nu aducem în discuţie faptul că mari designeri precum Karen Walker, Jenni Kayne sau Cerre recomandă cu mare drag acest stil. Mai exact, se recomandă ca deasupra cămăşilor să purtăm pulovere şi bluze mai scurte. În momentul în care se aplică stratificarea se pune în evidenţă rafinamentul şi extravaganţa.

Pentru a avea cele mai bune rezultate, designerii au folosit blănuri frumoase cu animal print care imită leopardul, râsul sau ghepardul. Cei mai mulţi designerii folosesc animal print ca ton de design, iar în ceea ce priveşte culoarea sau petele, ele pot fi de diferite dimensiuni, începând de la cele mai mici şi până la cele mai masive.

Intensitatea şi luminozitatea sunt în mare vogă chiar în sezonul rece 2015-2016. De asemenea, tricotajele nu îşi pierd din relevanţă deşi sunt în vogă de câteva sezoane consecutive. În această iarnă se poartă atât puloverele, cât şi pantalonii tricotaţi, fapt ce asigură stil şi confort doritoarelor. Culorile metalice şi nuanţele de neon sunt foarte actuale în casele de modă. Se poartă rochiile în culori cât mai metalice şi mai îndrăzneţe. Dacă doreşti să nu treci neobservată va trebui să încerci inserţii şi ţesături cât mai metalizate. De asemenea, ţinuta compusă dintr-o singură culoare poate fi o apariţie de senzaţie.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent