Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Muzeul Memorial Dr. Victor Babes

Muzeul Memorial  "Dr.Victor Babes"

Detalii muzeu

Adresa
Bucuresti, Strada Poet Andrei Muresanu, nr. 14 A
Telefon
0212302302
Social links
Categorie
Muzee
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Vizualizari
4795

Voteaza & Distribuie

Prezentare muzeu

Muzeul Memorial Dr. Victor Babes din Bucuresti - An infiintare: 1955

Muzeul a luat fiinta in anul 1954 pe baza donatiei facute de Mircea V. Babes in frumoasa vila din str. Andrei Muresanu. Colectia evoca personalitatea marelui savant Victor Babes (1854-1926), ale carui realizari l-au inscris in istoria universala a medicinii, cu merite speciale in domeniile bacteorologiei si seroterapiei.

Muzeul pastreza amintirea unuia dintre cei mai de seama savanti romani, intemeietor al Institutului de Bacteriologie ce-i poarta si azi numele, biolog si precursor al seroterapiei moderne, si care a desfasurat timp de patru decenii o vasta activitate de certetare, concretizata in descoperiri de valoare exceptionala. Sunt expuse numeroase lucrari originale ale lui Victor Babes (1854-1926), manuscrise, corespondenta, fotografii inedite, planse si desene ce prezinta sistematic semnificatiile operei sale, decoratii, titluri, diplome si medalii cu care a fost distins, precurn si obiecte personale si de studiu.

Orar muzeu

Marti - Duminica: 10:00 - 18:00

Filtre muzeu

Program extra: Sambata, Duminica

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/