Bucuresti

Ne protejam de intemperii cu copertine din sticla

Ne protejam de intemperii cu copertine din sticla

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
881

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Copertina este un element de constructie cu suprafata plana sau curbata, executata de asupra unei intrari cu functia de a proteja impotriva razelor solare, ploilor, grindinei si alte intemperii. Pentru copertine din sticla este recomandat de a folosi sticla securizata si laminata, aceasta avand o rezistenta crescuta la impacturile de pe orice directie.

Securit SA executa acest tip de copertine din elemente de inox si sticla securizata. Sistemul poate avea diferite versiuni, depinzand de numarul foilor de geam, de numarul punctelor de fixare precum si de directia de evacuare a apei.

Avantajele si utilizarea copertinelor din sticla

Orice pretentie fata de fragilitatea si securitatea sticlei cu timpul a disparut, datorita tehnologiilor inovative de prelucrare a sticlei. Prin urmare daca va doriti o copertina din sticla de la Securit SA, in rezultatul achizitionarii veti obtine o constructie practicabila si fiabila - principalele avantaje al acestui tip de copertina. Insa mai putem enumera si alte avantaje:

 • Aspect frumos si estetic
 • Varietate de modele
 • Transparenta
 • Aproape invizibile pe vreme insorita
 • Potrivite pentru decorarea unei case sau a unui birou
 • Realizare aproape in orice stil
 • Durata lunga de viata

Copertinele din sticla pot avea orice forma si culoare si pot fi utilizate la:

 • Ferestre – pentru a asigura racorirea semnificativa a interioarelor, in timp ce soarele straluceste la exterior. Optiunea ideala este cand copertina are parti laterale.
 • Pentru curte – pentru a crea o zona eleganta de exterior. Este un loc placut pentru toata familia, in care membrii ei se pot relaxa si pot invita prietenii. Pe langa toate se mai infrumuseteaza si curtea.
 • Usi – pentru a asigura o protectie completa contra conditiilor meteo externe. Copertinele pot fi glisante sau in stil frantuzesc, cu un design ce permite deschiderea usii catre exterior.
 • Pentru terase mari – sunt copertinele de maxima siguranta, cu o structura extrem de solida si eleganta.

Indifirent de tipul locuintei copertina din sticla reprezinta alegerea perfecta pentru intrare deoarece imbina doua elemente semnificative aspectul modern si utilitatea.

Aici gasiti cele mai populare constructii din sticla

Elementele din sticla devin tot mai populare si mai solicitate in ziua de azi, motiv pentru care compania Securit SA pe langa copertine de sticla ofera diverse produse cum ar fi placari cu sticla colorata, cabine de dus din sticla securizata, scari si balustrade de sticla cu diverse metode de montaj.

Toate produsele din sticla sunt confectionate din materiale de inalta calitate, ceea ce garanteaza durabilitatea produselor. Procesul tehnologic de fabricare a produselor noastre respecta toate standartele si normele impuse de domeniul dat. Procesul de productie si conditiile de munca sunt imbunatatite prin investirea in utilije de ultima generatie si prin instruirea permamenta a personalului.

Dupa 25 de ani de activitate am devenit o marca cunoscuta pe piata interna, reusind sa convingem clientii prin diversitatea si calitatea produselor. Daca doriti sa deveniti un client de al nostru ne puteti contacta la unul din numerele de telefon 0213213176, 0751101141 sau 0751075269.

Autor