Bucuresti

Neoval Consulting

Neoval Consulting

Detalii firma

Adresa
Bucuresti, Sectorul 4, Calea Vacaresti, nr. 252-254
Telefon
0722888063
Web
http://www.neoval.ro
Social links
Categorie
Consultanta in afaceri
Modificat
acum 3 luni si 1 saptamana
Vizualizari
988

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Neoval Consulting Bucuresti

Neoval Consulting se defineste prin dinamismul si profesionalismul echipei sale. Experienta profesionala acumulata ne ajuta sa identificam nevoile de consultanta ale clientilor nostri si sa le depasim asteptarile. Punem întrebarile necesare pentru a identifica cum putem fi de folos partenerilor nostri, astfel încât împreuna sa reusim sa aducem plus valoare clientilor. Calitati precum corectitudinea, claritatea si dinamismul sunt în centrul dezvoltarii NEOVAL. Cu aceste repere am plecat la drum si suntem dornici sa le dezvoltam prin intermediul serviciilor pe care le oferim.

Servicii oferite
Evaluare - Rețeaua de consultanți și evaluatori ai NEOVAL Consulting acoperă toate orașele principale ale României, oferind o imagineclară a pieței imobiliare naționale cât și a celor regionale și locale. Compania are o vastă experienţă în evaluarea și oferirea de servicii de consultanță cuprinzând toate categoriile de segmente de piață.

Consultanta
- Departamentul de consultanţă al NEOVAL înţelege nevoile vânzătorilor şi ale cumpărătorilor, prin găsirea celor mai potrivite metode de a transforma o ofertă într-o tranzacţie reuşită. Echipa noastră lucrează în permanenţă pentru găsirea celor mai bune oportunităţi ale pieţei imobiliare şi pentru a facilita interacţiunea dintre proprietari şi cumpărători sau chiriaşi.

Orar firma

Luni - Vineri: 8:30 - 17:30

Filtre firma

Servicii financiare: Evaluari