Bucuresti

Neroli Life

Detalii salon infrumusetare

Adresa
Bucuresti, Piata Simion Bolivar, nr. 5
Telefon
0745468225
Social links
Categorie
Saloane infrumusetare
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
352

Voteaza & Distribuie

Prezentare salon infrumusetare

Neroli Life Bucuresti

Salon tratamente faciale, corporale, masaje, drenaj limfatic manual, reflexoterapie, terapie cu ioni negativi in sectorul 1. Tratamente de regenerare cu ioni negativi, anti aging, acnee, fermitate, celulita cu produse si tehnologie Weyergans! Prețuri competitive, pachete avantajoase, specialiști licențiați cu experiență in spa-uri de cinci stele, locație centrală și ușor accesbilă, consiliere gratuită, flexibilitate pentru programări și servicii de cea mai bună calitate vă așteaptă în salonul nostru, Neroli Life!

TRATAMENTE FACIALE
Menține fermitatea și suplețea pielii și redu semnele îmbătrânirii prin tratamente faciale care stimulează producerea naturală de colagen.

TRATAMENTE CORPORALE
Cu ajutorul tratamentelor corporale pielea devine netedă, fermă și tonifiată. Celulita se reduce substanțial, iar corpul se simte revigorat.

MASAJ & RELAXARE
Masajul nu este un lux, ci o metodă foarte eficientă de prevenire, de menținere a sănătății și de încetinire a proceselor de îmbătrânire.

Prețuri competitive, pachete avantajoase, specialiști licențiați cu 8 ani de experiență în spa-uri de cinci stele, locație centrală și ușor accesbilă, consiliere gratuită, flexibilitate pentru programări și servicii de cea mai bună calitate vă așteaptă în salonul nostru, Neroli Life!
Salonul Neroli Life este un stil de viață care s-a născut din pasiunea pentru starea de bine. Ce este mai important decât sănătatea? De ce nu am încerca să o păstrăm sub toate aspectele: fizic, mental, emoțional, spiritual? Este mai ușor să previi decât să tratezi, nu? Ce ar fi dacă ziua de azi ar fi începutul a ceva diferit?

Filtre salon infrumusetare

Tip: Salon infrumusetare
Facilitati: Masaj, Remodelari corporale, Tratamente faciale