Bucuresti

Noaptea Devoratorilor De Publicitate

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 8 ani si 6 luni
Apartine de
The Silver Church
Vizualizari
390

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 6 martie 2014 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Noaptea Devoratorilor de Publicitate vine pe 6 martie în THE SILVER CHURCH CLUB din Bucureşti.

Ediția din acest an reprezintă un Best Of de 4 ore cu spoturi împărțite în patru categorii: Love, Summer, Animals şi Superheroes.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate este un proiect care promovează arta advertising-ului ca pe o formă neconvențională de divertisment pentru o categorie importantă de
consumatori: “the trend-setters” sau cei care aspiră să devină inovatori.

Prima ediție bucureșteană a evenimentului a fost organizată de către Dan Chişu în 1995 şi de atunci el este producătorul evenimentului în România.

Spectacolul va începe la ora 20:00, preţul unui bilet este de 35 lei.

Menționăm că locurile disponibile (seated / cu loc pe scaun) pentru acest eveniment sunt limitate la 250. Chiar dacă aceste locuri vor fi ocupate (în ordinea sosirii), accesul în clubul nostru se va face în continuare în limita spațiului existent (not seated/fără loc pe scaun).

Se pot achiziționa bilete înainte la adresa Str Nicolae Turnescu, nr. 15, interfon 04, între orele 10 și 17, persoana de contact Florentina Nedelea (0726.292.820) sau direct de la club în seara evenimentului.

Parteneri media: Azero, 220.ro, Senso TV, TVCity, IQads, Urban.ro, VinSiEu, 120.ro, Modernism, CineFan, Koolhunt, Film Reporter, Cinema RX, Artwe, Student din Provincie, B365, Anyplace, Best Event, RegieLive, Anca Duma, Best-Event.ro, Infomusic.ro, Ring, Metropotam.ro, iConcert.ro, Orasulm.eu, Mixtopia.ro, Port.ro, Tonight.eu.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta