Bucuresti
Fara poza

NomasVello

Detalii salon infrumusetare

Adresa
Bucuresti, Strada Ziduri Mosi, nr. 23
Telefon
0743262264
Social links
Categorie
Saloane infrumusetare
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Apartine de
Veranda Mall
Vizualizari
1815

Voteaza & Distribuie

Prezentare salon infrumusetare

NomasVello Bucuresti


Ce este fotoepilarea?

Fotoepilarea este indepartarea parului cu ajutorul luminii. Aceasta definitie include doua tehnici de epilare: cu lumina intens pulsata (ILP) si cu laser. Principala diferenta dintre cele doua metode este ca indepartarea parului cu lumina intens pulsata (IPL) este garantata pentru majoritatea tipurilor de piele si de culoare a parului, este ieftina si nu doare. In plus, la fel ca si epilarea cu laser, ofera rezultate de lunga durata.

Lumina intens pulsata (IPL) emite o lumina mixta, cu mai multe lungimi de unda, permitandu-ne sa personalizam tratamentul, in functie de caracteristicile fiecarui client. Echipamentul de fotoepilare No+Vello® integreaza o tehnologie de ultima generatie, care cuprinde si un sistem de racire profunda, sub zero, minimizand astfel senzatia de caldura.

Cui i se adreseaza tratamentul de fotoepilare?

Majoritatea oamenilor sunt eligibili pentru a primi acest tratament, cu exceptia cazului in care exista contraindicati.

Principale situatii in care fotoepilarea nu este recomandata:
· Sarcina si alaptarea
· Medicamente fotosensibile
· Boli ale pielii
· Un sistem imunitar slabit
· Cancer de piele
· Tatuaje si micropigmentari

Durata tratamentului

Numarul de sesiuni depinde de fototipia pielii, caracteristicile parului, zona tratata, sexul si varsta clientului, precum si statusul hormonal. In plus, fotoepilarea este eficienta doar intr-una dintre cele trei faze ale cresterii parului. Este vorba de anagen, faza de activitate si crestere a parului. Astfel, parul se comporta ca un fitil conductor de caldura la radacina sa, care distruge celulele hranitoare. In urmatoarele doua faze, faza telogen si catagen, tratamentul nu este eficient, deoarece parul a iesit din radacina si s-ar arde, deci procedura nu ar reusi sa afecteze celulele, care hranesc radacina.

Pe fiecare parte a corpului nostru parul este diferit, chiar si in aceeasi zona. Poate fi mai superficial sau mai profund, mai usor sau mai intunecat, poate fi gasit in pori, prezentand o actiune mai mare sau mai mica a glandelor sebacee si sudoripare. Acest lucru face ca parul din fiecare zona a corpului nostru sa poata fi eliminat mai usor sau mai greu.

Dupa fotoepilare, intre 30% si 40% din parul de pe zona tratata va scadea treptat, dupa aproximativ 1-3 saptamani, ulterioare efectuarii sedintei de tratament. Unul dintre avantajele echipamentului No+Vello® este acela ca distruge complet firul de par, porii raman curati, cu nimic in interior.

Orar salon infrumusetare

Luni - Duminica: 10:00 - 22:00

Filtre salon infrumusetare

Tip: Saloane infrumusetare
Deschis: Sambata, Duminica
Facilitati: Epilare barbati, Epilare femei, Tratamente faciale
Fara poza