Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Not So Secret Party #3

Not So Secret Party #3

Detalii petrecere/concert

Telefon
0724017589
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 3 ani si 8 luni
Vizualizari
827

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 27 februarie 201622:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Societatea secreta Scena 55 continuă seria de petreceri nu atat de secrete, dar care au lasat urme. Saptamana aceasta am pregatit un joc special!
Sambata, 27 februarie, incepand cu ora 22:00, esti asteptat La Scena, pe Calea Calarasilor nr. 55, sa intri intr-un joc si intr-un loc magic la NOT SO SECRET PARTY #3.

Membrii societatii au parte de tratament special!

Ce trebuie sa faci ca sa devii membru? Jocul se desfasoara astfel: primul indiciu va fi publicat pe pagina evenimentului NOT SO SECRET PARTY #3 in ziua petrecerii, la ora 18:00. Cand ajungi in casa vei fi intampinat de cele cinci muze „pastratoare de secrete”, care te vor conduce usor-usor la personajul misterios. Odata descoperit, acesta iti va inmana cardul de membru al societatii secrete.

Membrii Scena 55 beneficiaza de reduceri de pana la 30% la bauturi, acces gratuit la intalnirile si workshop-urile lunare, acces in grupul secret si invitatii la spectacolele Teatrului In Culise. Cautam oameni care vor sa cunoasca alti oameni, deschisi sa discute si sa prinda rasaritul cantand si dansand.

POVESTEA: Scena 55 s-a înființat în urmă cu mai bine de 20 de ani și a activat ca o societate secretă pentru iubitorii de artă. Fondatorul, un personaj misterios, cunoscut doar de membri, a dizolvat societatea și s-a făcut nevăzut, lăsând în urmă doar câteva documente, pe care unul dintre cei din echipa din spatele societății le-a descoperit recent în arhivele La Scena. Povestea acestei societăți secrete continuă cu un nou personaj misterios și o serie de căutări și provocări care stau la baza acestor petreceri neobișnuite.

Atenție, căutăm noi membri însă doar cei care merită cu adevărat să ni se alăture vor duce quest-ul la bun sfârșit.

Filtre petrecere/concert

Ocazii speciale: Petreceri

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/