Bucuresti

Nu îți permiți o mașină nouă? Iată TOP 3 lucruri de care să ții cont atunci când îți cumperi o mașină la mâna a doua!

Nu îți permiți o mașină nouă? Iată TOP 3 lucruri de care să ții cont atunci când îți cumperi o mașină la mâna a doua!

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Apartine de
SEO Cupcake
Vizualizari
87

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

O mașină este cu adevărat un obiect indispensabil. Fie că ai nevoie să ajungi mai repede la job sau faci des naveta, este mai simplu să ajungi cu mașina personală. Este adevărat, o mașină nouă poate fi o investiție costisitoare. Însă, asta nu înseamnă că trebuie să renunți la această achiziție. Poți găsi foarte ușor mașini la mâna a doua perfect funcționale. Totuși, înainte să optezi pentru această variantă trebuie să îți faci un plan ca să te asiguri că vei face o alegere bună. În primul rând, trebuie să te aștepți că dacă vei avea o mașină la mâna a doua, va trebui să nu amâni niciodată vizitele la service și de asemenea, trebuie neapărat să o verifici foarte bine înainte să o cumperi.

Iată TOP 3 aspecte pe care ar trebui să le consideri înainte să achiziționezi o mașină la mâna second-hand!

1. Fă o listă cu mașinile pe care ți le dorești cel mai mult
Înainte să te aventurezi la prima ofertă, gândește-te cum ți-ai dori să arate mașina visurilor tale. Îți dorești să fie rapidă sau spațioasă? O s-o folosești doar la drumuri lungi sau în fiecare zi doar prin oraș? Ai vreo preferință în ceea ce privește culoarea? După ce te-ai gândit la toate aceste lucruri, studiază toate mărcile și găsește una potrivită pentru tine. De asemenea, este important să îți faci o listă cu mai multe variante, deoarece nu știi niciodată ce oferte găsești pentru opțiunea la mâna a doua.

2. Stabilește un buget și găsește varianta potrivită pentru tine
Bugetul este poate cel mai important considerent atunci când vine vorba de achiziționarea unei mașini second-hand, de aceea trebuie să te gândești foarte bine la el. Există foarte multe opțiuni în această privință. Poți să o plătești integral, o poți cumpăra direct de la proprietar sau în cadrul unei firme de leasing. Dacă nu îți permiți să plătești tot prețul, nu te alarma, există variante și în acest sens. De exemplu, la Businesslease, poți achiziționa o mașină prin release, un serviciu care îți oferă extrem de multă flexibilitate.

3. Testează mașina înainte să o cumperi
Ca să te asiguri că investiția ta este una benefică, trebuie să verifici foarte bine viitoarea ta mașină înainte să o plătești sau să închei un contract de leasing. Mai întâi, trebuie să verifici dacă mașina îți oferă confort. Este scaunul șoferului confortabil? Ai destul loc? Poți verifica dacă ceva este în neregulă folosindu-ți simțul olfactiv. Simți miros de gaz sau ulei încins atunci când o pornești? Verifică gradul de uzură al anvelopelor și încearcă să-ți dai seama dacă sunt bine aliniate și dacă au o condiție bună. De asemenea, poți opta pentru un service de inspecție tehnică pentru a obține un răspuns de la un profesionist.

Cu alte cuvinte, o mașină la mâna a doua poate fi o alternativă mai puțin costisitoare, dacă studiezi foarte bine piața, găsești o opțiune de plată potrivită bugetului tău și o verifici foarte bine înainte să o cumperi.

Sursa foto: pexels.com