Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Nu sunt Turnul Eiffel

Detalii spectacol

Telefon
0213159137
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Apartine de
Teatrul de Comedie
Vizualizari
605

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 21 aprilie 202419:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Nu sunt Turnul Eiffel


Doi tineri, El - arhitect în devenire, Ea - „doctoriţă” la ţară, pierd într-o dimineaţă ultimul autobuz spre oraş, fiind astfel nevoiţi să o pornească pe jos, înspre o necunoscută şosea ce are să-i ducă înapoi la civilizaţie. Din acest moment, într-o formulă compoziţională care suprapune planul real cu cel imaginar, prezentul, viitorul si chiar trecutul, personajele - conduse de o logică aproape absurdă - trăiesc secvenţe dintr-o viitoarea posibilă existenţă în doi (în odăi strâmte, cu intruşi de necontrolat precum Tatăl lui sau prietenele ei emancipate, Tanți și Manți).

Neîndoielnic anevoioasă, presărată cu băltoace, mărăcini şi răscruci nenumărate, calea, pe care, generic, o vom numi în căutarea fericirii, le va da măsura adevăratei lor valori. Ne aflăm pe parcursul unui drum iniţiatic. Cei doi eroi devin partenerii unei fascinante aventuri a cunoaşterii de sine, si inevitabil a definirii propriului eu prin raportare la celălalt.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Teatru

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro