Bucuresti

Ocroteste Craciunul - turneu SISTEM

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 8 ani si 1 saptamana
Vizualizari
751

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 19 decembrie 2008 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

SISTEM, cea mai buna trupa de show din Romania, devine din ce in ce mai cunoscuta pentru implicarea sa sociala si ecologica.

Anul 2008 a venit cu mari realizari pentru Zoli, Cici, Robi, Phlo si Nashu: turneu de reciclare, reprezentarea Romaniei la ExpoZaragoza (Spania) si la „Romania: un Mondo da scoprire" in Italia, concert la premiile TVR International. Zoli Toth prezinta Green Report, singura emisiune de ecologie din Romania.


In acelasi spirit, de Sarbatori, SISTEM, impreuna cu Fruttia si Star Management, vine cu o noua initiativa: „Ocroteste Craciunul!". Acesta este titlul sub care se desfasoara ultimul turneu al anului 2008 pentru SISTEM. Trupa si-a propus sa sensibilizeze publicul cu privire la taierea inutila a arborilor. De aceea, membrii SISTEM vin cu concerte, mesaj si brazi vii in ghivece, pe care ii vor darui pulicului.


„Sarbatorea Craciunului este frumoasa. Este o sarbatoare a bucuriei si a darurilor. O iubesc. Dar mi se pare absurd ca aduce cu sine masacrarea a zeci de mii de brazi numai in Romania. Si mie imi place sa simt miros de brad proaspat, de brad viu in casa. Dar exista alternative la taierea lor: brazii in ghivece, pe care poti sa-i sadesti dupa Craciun. Ocroteste Craciunul, vino la concertele SISTEM ca sa primesti brazi vii!" – indeamna Zoli Toth.


Turneu se desfasoara in mai multe localitati din tara si ajunge la Bucuresti vineri, 19 decembrie, ora 19.30, la Vintatis Shopping Center.


Un proiect Star Management, sustinut de Fruttia, Sapte Seri si Green Report.