Bucuresti

Off road și adrenalină cu anvelope potrivite

Off road și adrenalină cu anvelope potrivite

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
439

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Mașinile puternice și cu garda la sol foarte ridicată sunt cunoscute ca fiind mașini dedicate terenului accidentat, denumite și SUV-uri sau mașini 4x4. Cei ce aleg astfel de mașini se mândresc de fiecare dată cu capabilitățile lor de a trece peste orice obstacol și de a face ca fiecare drum, indiferent dacă este pietruit, cu gropi, cu nisip sau zăpadă să pară o joacă. Există mai multe tipuri de pasionați de mașini off road, unii le aleg pentru că le place design-ul, alții le aleg pentru că își doresc să depășească cu succes orice obstacol iar profesioniștii le aleg pentru a practica off road la extrem, în cadrul competițiilor sau pentru pura plăcere de a se deplasa prin condiții de drum foarte grele și aproape inaccesibile mașinilor clasice.

Piața din România din punct de vedere al anvelopelor off road este una foarte restrânsă, având foarte puține magazine de unde clienții își pot găsi cu ușurință anvelope off road de foarte bună calitate. Unul dintre magazinele cele mai apreciate din țară este AutoLucas, cu foarte mulți ani de experiență în spate și cu o echipă pregătită oricând să ofere tuturor clienților cele mai bune anvelope de pe piață. Grație prețurilor mici și colaborărilor de succes cu branduri cunoscute la nivel mondial pentru producerea celor mai bune anvelope, AutoLucas reușește de fiecare dată să se impună pe piață cu foarte multe produse atrăgătoare. Tăvița de portbagaj este un alt produs comercializat de companie,având un real succes printre pasionații de mașini.

Anvelopele off road sunt principalele elemente pentru care mașinile sunt cu adevărat dedicate terenurilor accidente, preluând cu succes șocurile și oferind un grad mare de aderență în parcurgerea tuturor obstacolelor întâlnite pe traseu. Sunt cu mult mai mari față de anvelopele clasice, au un design unic și sunt realizate după o "rețetă" unică, care le face să fie atât de rigide și prietenoase cu solul. Contactul dintre anvelopele off road și pământ se realizează direct, factor ce ajută la o mai bună tracțiune a mașinii.

Marile succese ale pasionaților de cauciucuri off road sunt datorate și mulțumită alegerii corecte a anvelopelor de off road. Alegerea anvelopelor off road nu este la fel de simplă precum cea a anvelopelor clasice. Greutatea mașinii, condițiile meteo în care vor rula, suprafața pe care vor fi utilizate și mulți astfel de factori influențează alegerea anvelopelor off road. Vezi acum si aceasta tavita portbagaj, la cele mai accesibile preturi!

Autor